Για έκτη σερί χρονιά στο Μεσολόγγι ο Σταυρόπουλος

Η διαδρομή του Χαρίλαου Τρικούπη στις εθνικές κατηγορίες έχει συνδυαστεί με αυτήν του Κώστα Σταυρόπουλου. Ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται στο Μεσολόγγι τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει ζήσει όλες τις ανόδους από την Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ και δεν πρόκειται να λείψει ούτε από την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στην Α2.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έκτη συνεχόμενη χρονιά και ο αρχηγός έκανε την εξής δήλωση στη σελίδα της ομάδας στο Facebook: «Είμαι χαρούμενος που για μια χρονιά ακόμη θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ομάδα του Χ. Τρικούπη στην Α2 εθνική κατηγορία. Από την στιγμή που η ομάδα έδειξε ότι με ήθελε δεν ήταν δύσκολο να έρθουμε σε συμφωνια. Τους ευχαριστώ και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη χωρίς τραυματισμούς μπασκετική σεζόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο για ένα ακόμη χρόνο. Ο Ντίνος θα φορέσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της ομάδας μας έχοντας συμμετοχή στη πορεία από την Α’ΕΣΚΑΒΔΕ στην Α2 Εθνική κατηγορία».