Για γιορτή ο ένας, για άνοδο ο άλλος…

kleisto-kymhsΣτα… είκοσι του 2ου ομίλου, έμελλε να συναντηθούν για ακόμα μια φορά, οι δυο ομάδες που φέτος πόνταραν στην άνοδο. Έτσι αύριο Κυριακή (6/4), στο κλειστό Ν. Μαρίνος, Κύμη και Φάρος, θα δώσουν τη μάχη τους στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ψάχνοντας ο καθένας για το δικό του λόγο τη νίκη. Περισσότερο “καίγονται” γι’ αυτή οι φιλοξενούμενοι καθώς από τη μια του υπολείπεται ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν και μαθηματικά το εισιτήριο για τη Β’ εθνική και από την άλλη για να… λένε πως έστω και μια φορά επικράτησαν επίσημα του συγκροτήματος της Ευβοίας. Θρίαμβο αναζητούν όμως και οι γηπεδούχοι καθώς θέλουν να επιστρέψουν στις χαρές και έτσι να κλείσουν την πορεία τους στη Γ΄εθνική (είναι το τελευταίο ματς που δίνει η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου για τη φετινή σεζόν καθώς στην 21η αγωνιστική παίρνει το ματς με τη Γέρα στα χαρτιά με 0-20 και την 22η διατελεί το ρεπό της).

Για το ροζ φύλλο αγώνα ανεβαίνει και ο Εργοτελης στην Αθήνα. Οι κρητικοί μετά την απρόσμενοι επιτυχία τους επί τους πρωτοπόρους, διεκδικούν την τέταρτη θέση στη βαθμολογία που οδηγεί στα μπαράζ. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πρώτα να πάρουν το «διπλό» στις 14:15 στα μελίσσια, επί του αποδεκατισμένου Χαλανδρίου και μετά να τους ευνοήσουν και τα αποτελέσματα στα άλλα ματς που θα ακολουθήσουν.

Με τη «συνταγή» του πρώτου γύρου θα κινηθεί η Πεύκη επί του Ίκαρου. Η ομάδα του Κοντομηνά, αφού πήγε… πλατεία και πήρε το «διπλό» θέλει να κάνει το «2 στα 2» μέσα στο σπίτι της απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης. Φυσικά το μόνο κίνητρο γι αυτήν είναι η ψυχολογική καταξίωση, ενώ από την άλλη το σύνολο του Μακρυδήμα αγωνιά για τους δυο βαθμούς, οι οποίοι θα το κρατήσουν στην τετράδα.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Κύμη-Φάρος Κερατσινίου Κύμης (Ν.Μαρίνος, 17.00)
Χαλάνδρι-Εργοτέλης (Ν.Μελισσίων, 14.15)
Πεύκη-Ίκαρος Ν. Σμύρνης (Β Πεύκης, 17.00)
Ηρόδοτος-Βούρειος Χίου 20-0
Κρόνος Αγ. Δημητρίου -Γέρα 20-0