Για την άνοδο το Μαρούσι, μάχη στο Στρέφη

basketball_rimΕύκολο έργο έχει θεωρητικά το πρωτοπόρο Μαρούσι για την 23η αγωνιστική. Η ομάδα του Αμαρουσίου θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό με στόχο να κατακτήσει και μαθηματικά την άνοδο στη Β΄εθνική. Αντίθετα δυσκολότερη είναι η αποστολή του Πρωτέα Βούλας καθώς πηγαίνει στα Χανιά για να παλέψει απέναντι στον Κύδωνα. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία το «διπλό» για να αποφύγουν τις ισοβαθμίες, αλλά οι κρητικοί έχουν αποδείξει πόσο μαχητικοί είναι ειδικότερα όταν παίζουν στην έδρα τους.

Μάχη για την τρίτη θέση αναμένεται να δώσει ο Τρίτωνας απέναντι στον Ιπποκράτη, Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη για να διατηρήσουν τη θέση του, όμως οι Κώες θα παλέψουν για τη Τρίτη συνεχόμενη νίκη τους κάτι που θα τους φέρει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Επικίνδυνη έξοδο έχει η Αγία Παρασκευή καθώς πηγαίνει στη Νάξο να παλέψει κόντρα στον μαχητικό Πανναξιακό, ενώ ο Αρης Πετρούπολης καλείται να περάσει το εμπόδιο του Κάδμου. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει πως δύσκολα θα περάσει κάποιος από το σπίτι τους, αλλά οι Θηβαίοι έχουν αντίθετη άποψη.

Αν και υποβιβασμένος ο Σπόρτιγκ θα κοντράρει στα ίσια τον Εσπερο Λαμίας, σ΄ένα ματς το οποίο αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ ο Ηρόδοτος φιλοξενεί τον Αρη Νικαίας.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Τρίτων – Ιπποκράτης Κω (Στρέφη, 17:00)
Ηρόδοτος – Αρης Νικαίας (Αλικαρνασσού, 17:00)
Αρης Πετρούπολης – Κάδμος (Πετρούπολης, 17:00)
Πανναξιακός – Αγ. Παρασκευή (Δ. Περιστεράκης, 15:00)
Σπόρτιγκ – Εσπερος Λαμίας (Σπόρτιγκ, 17:00)
Κυδων – Πρωτέας Βούλας (ΔΑΚ Κλασισδού, 17:00)
Μαρούσι – Ηλυσιακός (Αμαρουσίου, 17:00)