Για την πρωτιά Χαλκίδα και Ιλιον

Πόλις – Χαλκίδα (Εθν, Αντιστάσεως, 17:00) 

Η έδρα του Πόλις έχει δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους. Αύριο είναι η σειρά της Χαλκίδας να οδηγηθεί εκεί, η οποία και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των νεοφώτιστων και να παλέψει για το αήττητο της φετινής χρονιάς. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με αμφίβολο το μαέστρο της ομάδας τους, Σπύρο Παντελιάδη, θα τα δώσουν όλα ώστε να κλέψουν τη δόξα του πρωτοπόρου και συνάμα να ανέβουν σκαλοπάτι στη βαθμολογία.

Ένωση Ιλίου – Έσπερος Λαμίας (Β’ Ιλίου. 17:00)

Μπορεί η διαφορά τους στο βαθμολογικό πίνακα να χρίζει φαβορί την Ενωση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Λαμιώτες θα αφήσουν τους δυο βαθμούς στο Ίλιον. Με τη δυναμική τους παρουσία αλλά και τα αβίαστα σουτ που είναι το δυνατό του σημείο θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν μέσα στο κλειστό του Γ. Κακούρης.

Αετός – Εργοτέλης ( Στρέφη, 17:00)

Με νέο αέρα αλλά με τους ίδιους στόχους, ο Αετός θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με μόνη σκέψη την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα. Στην αντίπερα όχθη, οι κρητικοί θέλουν να ξεπεράσουν τη δεισιδαιμονία που τους στοιχειώνει στο φετινό πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουν την πρώτη  εκτός έδρας νίκη.

Ηρόδοτος – Πολυκράτης (Ν. Αλικαρνασσού, 18:00)

Εκτός τα κονταροχτυπήματα της κορυφής, ντέρμπι υπάρχει και στην ουρά του 2ου ομίλου νότου. Οι ομοούσιοι Ηρόδοτος και Πολυκράτης θα παλέψουν για ένα ροζ φύλλο αγώνα, που εκτός από δυο επιπλέον βαθμών θα τους δώσει τη γλύκα να ολοκληρώσουν με χαμόγελα τις υποχρεώσεις τους μέσα στο 2011.

Ψυχικό – Πορφύρας (Ψυχικού, 17:00)

Καραδοκώντας από την τρίτη θέση οι άνθρωποι του Ψυχικού περιμένουν κάποιο στραβοπάτημα ώστε να επωφεληθούν. Γι’ αυτό και το μόνο που επιθυμούν είναι να μην αφήσουν τον Πορφύρα να πάρει μακριά του δυο βαθμούς. Από την άλλη πλευρά ο νέος τεχνικός της ομάδας Τάκης Καλατζής, θέλει να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του στη Γ’ εθνική και γι’ αυτό με τις δικές του τεχνικές σκοπεύει να χαλάσει τα σχέδια των «κυανοκιτρινων».

Λιβαδειά – Νίκη Αμαρουσίου (Λιβαδειας, 17:00)

Την τρίτη τους σερί νίκη ονειρεύονται στη Λιβαδειά επί της Νίκης Αμαρουσίου. Το ίδιο επιθυμούν όμως και νεοφώτιστοι με αποτέλεσμα το ματς της Λιβαδειά να συγκεντρώνει αρκετά βλέμματα. Έτσι ο νικητής θα πάρει κεφάλι από τη μεταξύ τους ισοβαθμία και θα αρχίσει να καταστρώνει πιο ευδιάθετος τα σχέδια για το νέο χρόνο.