Για μια ακόμα σεζόν ο μπασκετικός Εργοτέλης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Μαρτινέγκο. Εκεί μαζεύτηκε σύσσωμη η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μακράκης μαζί με τον νέο του βοηθό Στέλιο Καρκανάκη, ο οποίος επέστρεψε στους ηρακλειώτες αλλά και ο πρόεδρος Βαγγέλης Γιανουλάκης με την έφορο της ομάδας, Μελίτσα Αλεβιζάκη αφού παρακολούθησαν τον αγιασμό, έπιασαν επίσημα για πρώτη φορά φέτος μπάλα και κατόπι έδωσαν ευχές για μια υγεία και εποικοδομητική νέα σεζόν.

Αναλυτικά το ρόστερ του Εργοτέλη για τη νέα χρονιά στο 2ο όμιλο νότου:

Γιώργος Δαγαλάκης, Γιώργος Σκάνδαλος, Χάρης Χαλκιαδάκης, Ανδρέας Ξενάκης, Μιχάλης Γρύλλος, Κώστας Σταμάτης, Γιάννης Καραλής, Αλέξης Βασιλειάδης (Μεταγραφή), Νίκος Μπουρτούρογλου, Μάριος Αρναουτάκης, Βασίλης Κομψέλης, Κώστας Κωτούλας Λευτέρης Μυλωνάς, Παύλος Ομηρόλης, Μιχάλης Κρουσταλάκης.

Ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Γιανουλάκης ανέφερε: «Μακάρι φέτος να πάνε όλα καλά να είστε γεροί εσείς που θα αγωνίζεστε , να είμαστε και εμείς που θα σας υποστηρίζουμε από έξω. Είμαστε για τέσσερα χρόνια σταθερά στην ίδια κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Εργοτέλη, νομίζω ότι είναι καιρός να κάνουμε κάτι παραπάνω μπορείτε να το κάνετε πιστεύω και έχετε όλες τις δυνατότητες. Εμείς θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε την ομάδα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μακράκη: «Ξεκινάμε δυναμικά την προετοιμασία. Όλοι σκεφτόμαστε ότι πάνω από όλα πρέπει να είμαστε υγιής, πάνω από όλα οι ανθρώπινες σχέσεις και ο σεβασμός μεταξύ μας.Υπάρχει ένα υλικό αξιόλογο έχει διάθεση ενέργεια και φιλοδοξία να προσφέρει στο σύλλογο και εμείς με την σειρά μας θα βοηθήσουμε τα παιδιά στην ομάδα. Τα παιδιά που ήρθαν φέτος είναι γνωστά σε εμάς από εδώ την Κρήτη αλλά και από τη υπόλοιπη Ελλάδα και αναφέρομαι στον Κώστα Κωτούλα, Αλέξη Βασιλειάδη τον Μάριο Αρναουτάκη και τον Κώστα Σταμάτη.

Είναι παιδιά με πάθος και αγάπη για το μπάσκετ και αυτά είναι τα στοιχεία που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στην ομάδα σε συνδυασμό με παλιό μας ρόστερ αλλά και τα παιδιά που βγαίνουν από τις υποδομές. Στόχος μας είναι να συνεχιστεί νέο αίμα από τον Εργοτέλη. Στόχος μας να γίνουμε ομάδα και να δέσουμε μεταξύ μας να έχουμε καλό κλίμα και να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ».

Πηγή: prismasports.gr