Για 10η χρονιά ο Μιχελάκος στον Τρίτωνα

Πρόκειται για μία σχέση που μετράει δέκα χρόνια! Ο δρόμος του Τρίτωνα  και του Μιχάλη Μιχελάκου θα παραμείνει κοινός και την επόμενη σεζόν, με τον 31άχρονο τεχνικό να έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες του συλλόγου.  

H ανακοίνωση:

«Ήταν Ιανουάριος του 2011. Η ομάδα μας με ρεκόρ 2-12 ήταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό από τη Γ´στη Δ´ΕΣΚΑ σύμφωνα με πολλούς. Η διοίκηση έπρεπε να προκαλέσει ένα ηλεκτροσόκ και να ξαναδώσει σφυγμό στην ομάδα. Ήταν τότε που αποφασίστηκε να «δωθούν τα κλειδιά» στον 21χρονο Μιχάλη Μιχελάκο. Πολλοί απόρησαν, όμως οι 13 σερί νίκες και το ρεκορ της ομάδας στο τέλος της σεζόν (16-14) απαντούσαν από μόνα τους. Το ντεμπούτο σε εκείνο το ματς Κυπέλλου στο Μαρκόπουλο έμελλε να είναι… το πεπρωμένο τόσο του Τρίτωνα όσο και του coach!

Ακολούθησαν έκτοτε τέσσερις συνεχόμενες άνοδοι κατηγοριών, η επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες μετά από τριάντα και πλέον χρόνια και φυσικά η καθίερωση της ομάδας στην Α2! Η επιτυχία της τελευταίας δεκαετίας έχει όνομα και επώνυμο: Μιχάλης Μιχελάκος.