Για 9η σεζόν το Olympia Basketball Camp

Για 9ο χρόνο θα λειτουργήσει το  Olympia Basketball Camp, προκειμένου να προσφέρει σε μικρούς αθλητές και αθλήτριες τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Σ’ ένα χώρο άριστα διαμορφωμένο και μόλις 10’ απ’ τον ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας, το Olympia basketball Camp μαζί με το Attack and Counter Clinic & το  Advanced Playmaker Camp δίνουν το στίγμα τους στην καλοκαιρινή περίοδο του 2013…

Η αποκλειστική συνεργασία του OBC  με το κορυφαίο σύστημα εκμάθησης και βελτίωσης δεξιοτήτων των ΗΠΑ , Drillz and Skillz  και  τα εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα σηματοδοτούν την 9η χρονιά  παρουσίας  του Olympia Basketball Camp , στον χώρο των καλοκαιρινών προπονητικών καμπ .

Με στόχο την ανάδειξη της εξειδίκευσης στην ατομική προπόνηση στο basketball , το αυθεντικό Olympia Basketball Camp , διαθέτει μια πλούσια παλέτα προπονητικών προγραμμάτων , για κάθε αθλητή και αθλήτρια που αναζητά την ατομική του βελτίωση μέσα από ένα δομημένο προπονητικό πρόγραμμα .

Το Advanced Playmaker Camp , το  Attack and Counter Clinic  & το  Advanced Shooting Camp ,  αποτελούν πλάνα προπονητικής εξειδίκευσης  θέσης και τεχνικής ,  τα οποία θα προσφέρουν στους αθλητές και τις αθλήτριες , εφαρμοσμένη γνώση δίνοντας παράλληλα ώθηση στην αθλητική τους ανέλιξη .

Για το 2013 , το OBC ,  είναι το μοναδικό προπονητικό κάμπ  στην Ελλάδα που εκπονεί  7ήμερα εξειδικευμένα πλάνα με  εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό συμμετοχών στοιχείο που αυξάνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα των προπονήσεων .

Το Olympia Basketball Camp , φιλοδοξεί  με ενθουσιασμό να προσφέρει  ένα δομημένο προπονητικό κάμπ  σε κάθε παιδί που επιλέγει να επενδύσει τον ελεύθερο χρόνο των καλοκαιρινών διακοπών  του για τα όνειρα της αθλητικής του εξέλιξης στην καλαθοσφαίριση .

Η εμπειρία και η επιστημονική  γνώση  μας επιτρέπει την πραγμάτωση αυτού του στόχου μας κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 9 χρόνια .

Ένα ταξίδι στον ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας , μαζί με τα μυστικά του μπάσκετ ξεκινά ….

Ενημερωθείτε για τα προπονητικά προγράμματα και τις ημερομηνίες στο :

www.obc.gr  ή στα τηλέφωνα : +30.210.9913860