Γιορτή Ακαδημιών ΚΑΠ

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (9/6) η σπουδαία και άκρως επιτυχημένη φετινή χρονιά για τις Ακαδημίες της ΚΑΠ.

Στο κλειστό του Κοντόπευκου, η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής διοργανώνει τη γιορτή λήξης των Ακαδημιών, οι οποίες για ακόμη μία σεζόν έφεραν στην ομάδα και στην πόλη μας τεράστιες επιτυχίες, από τα μικρότερα -ηλικιακά- τμήματα μέχρι και τα μεγαλύτερα.

Η γιορτή λήξης δίνει τη σκυτάλη στο καλοκαιρινό camp της ΚΑΠ και ανανεώνουμε πλέον το… ραντεβού μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με ευχές για καλό καλοκαίρι σε όλους!

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΚΑΠ Δημήτρης Κονταξής, ο Γενικός Γραμματέας Πάρης Καρδαράς, το τεχνικό επιτελείο της θριαμβεύτριας ανδρικής ομάδας της ΚΑΠ, η οποία από την ερχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2, οι έφοροι όλων των τμημάτων, όπως και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και του Αθλητικού Οργανισμού.

Το πρόγραμμα της γιορτής λήξης θα περιέχει διαγωνιστικά παιχνίδια για τους αθλητές της ΚΑΠ, ενώ θα βραβευτούν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις δραστηριότητες των Ακαδημιών της ομάδας τη φετινή σεζόν, με διπλώματα και μετάλλια. Θα βραβευτούν επίσης και οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών.

Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης έχει οριστεί για τις 11:15 π.μ. .