Γιορτή μπάσκετ στην Τρίπολη

Για 16η χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη το καθιερωμένο, γνωστό και καταξιωμένο τουρνουά μπάσκετ «3 με 3». 

Αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1993 έως το 2001, έχουν την ευκαιρία το Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Απριλίου, να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν  μπάσκετ.

Μετά από επτά χρόνια και επτά διοργανώσεις «3 με 3», η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ επιστρέφει φέτος στην Πλατεία Άρεως. Φέτος προσδοκάται από το «3 με 3» να ξαναδώσει χρώμα και ζωή σε μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της Ελλάδας.

Το τουρνουά «3 με 3» γίνεται για 8η φορά στην Τρίπολη και ουσιαστικά πρόκειται για το κλασσικό, παραδοσιακό μονό του μπάσκετ, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που πηγαίνουν στα δημοτικά, στα γυμνάσια και στα λύκεια με τους παίκτες να χωρίζονται με βάση τις ηλικίες τους σε κατηγορίες.

Τα φυλλάδια συμμετοχής συγκεντρώνονται στο αθλητικό μαγαζί του Θόδωρου Τσουκαλά (οδός Τάσου Σεχιώτη 17) μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι η CHAMPION και η MOLTEN που επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.

Τέλος, σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές-τριες των κατηγοριών, αρκετά δώρα από τους διοργανωτές. Παράλληλα, οι νικητές των διαγωνισμών τρίποντων και ελευθέρων βολών θα κερδίσουν πλούσια δώρα, ενώ στους παίκτες των ομάδων που θα συμμετάσχουν στους τελικούς αγώνες κάθε ομίλου του τουρνουά (δηλαδή δύο ομάδες από κάθε όμιλο) η Ομοσπονδία θα δώσει δώρο από ένα μπλουζάκι «3 με 3». Τέλος, στους παίκτες της νικήτριας ομάδας κάθε ομίλου θα απονεμηθούν μετάλλια.