Νίκη Φιλίππου και… «Α2 ερχόμαστε»!

Με τρόπο που αρμόζει στην κορυφαία επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου πανηγύρισε ο Φίλιππος την άνοδο στην Α2. Η ομάδα της Βέροιας επιβλήθηκε της ΜΕΝΤ με 68-46 στον αγώνα που “άνοιξε” το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που απασχόλησε όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”.

Ο Φίλιππος είχε φροντίσει να δώσει από νωρίς εορταστικό τόνο στον αγώνα, διοργανώνοντας παραδοσιακούς χορούς και τιμώντας με πλακέτες τους χορηγούς του στο ημίχρονο, ακόμα και κατά τη διάρκεια κάποιων τάιμ άουτ! Η φιέστα ξεκίνησε στις 15:00 με τους μικρούς των Ακαδημιών του Φιλίππου, οι οποίοι έκαναν σουτ, συμμετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια και έδειξαν τις ικανότητες τους σε μικρής διάρκειας αγώνες.

Στο ημίχρονο ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης έδωσε τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς της ομάδας, την ATTICA BANK, το REGENCY CASINO THESSALONIKI και το ΟΥΖΕΡΙ ΑΓΓΕΛΩΝ. Μετά το τέλος του αγώνα, δε, ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο και οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση του Φιλίππου φόρεσαν όλοι μπλούζες που έγραφαν στο πίσω μέρος «ΑΝΤΙΟ Β’ ΕΘΝΙΚΗ» και στο μπροστινό «Α2 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΜΕΝΤ 68-46
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-17, 32-28, 52-41, 68-46
Διαιτητές: Ρούκας, Παπαγερίδης
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας): Κοθράς, Τριχόπουλος 12 (2), Κασαμπαλής 12, Μπρόζος 10 (1), Χρυσόπουλος 8, Πάλλης 12, Τσεσμετζής 2, Ορφανός 12, Σιδηρόπουλος, Φύκατας, Αλεξανδρόπουλος.
ΜΕΝΤ (Νικολαΐδης): Παπαδόπουλος Π. 2, Ελευθεριάδης 2, Στυλιανού 3 (1), Γεωργιάδης, Τέρπος 11 (1), Παπαδόπουλος Α. 5 (1), Γεωργάκης 5, Λεοντής 10 (1), Λευκαδίτης 8 (2).