Γκάλης: “Να παίξουν σαν μία παρέα και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε”…

nikos-galisΗ αξία του είναι αδιαμφισβήτητη και το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο πόστο στην ομοσπονδία – όπως θα έπρεπε – είναι άλλη… ιστορία! Ο λόγος του Νίκου Γκάλη, πάντως όταν μιλά για μπάσκετ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σίγουρα τα εύσημα που αποδίδει στην εθνική ομάδα έστω και με τα πρώτα αυτά δείγματα που έχει δείξει, είναι πολύ σημαντικά.

Ο Γκάλης έγραψε τις σκέψεις του για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο προφίλ του στο facebook, προτρέποντας τους διεθνείς να παίξουν ως παρέα, αφού έτσι δεν θα έχουν να φοβηθούν τίποτε.

Το σχόλιο του μεγάλου άσου του ελληνικού μπάσκετ αναφέρει: “Παρακολούθησα τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά του Πω. Διαπίστωσα ότι παρά τις ελλείψεις το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Σ’ αυτήν την φάση δεν μετρούν τα αποτελέσματα. Είναι στάδιο δουλειάς και διόρθωσης κάποιων ατελειών.
Αυτή η ομάδα όπως την είδα και με την επιστροφή των δυο που απουσίαζαν μπορεί να πάει πολύ καλά στο Μουντομπάσκετ. Έχει παίκτες με ταλέντο αλλά και που τους διακρίνει η μαχητικότητα. Αν παρουσιάσουν και ομαδικότητα και παίξουν σαν μια παρέα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.“.

galis-facebook