Γκάτζιος: «Αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί»

Αλλη μία νίκη κατέκτησε το Αγρίνιο απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου και ο Παναγιώτης Γκάτζιος σε δηλώσεις του μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα αλλά και τον επερχόμενο αγώνα με τον Τρίτωνα το Σάββατο (4/12, 17:00) και για τι πρέπει να κάνει ο Α.Ο.Α. για να φτάσει στη νίκη, ενώ αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα εικόνα από το πρωτάθλημα της Α2.
-Παναγιώτη πετύχατε τη δεύτερη νίκη σας στο πρωτάθλημα απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου. Ποια η σημασία της συγκεκριμένης νίκης με τη διαφορά που ήρθε;
«Η νίκη που πήραμε στον αγώνα με τη Δάφνη ήταν ουσιαστική, καθώς ήταν ένα παιχνίδι must win για μας. Σίγουρα η διαφορά μετράει, αλλά η Δάφνη είχε διάφορα προβλήματα και απουσίες όπως και εμείς».

-Πιστεύεις ότι η μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών είναι ικανοποιητική ή θεωρείς ότι αξίζατε κάτι περισσότερο;
«Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μια αρκετά καλή προσπάθεια μέχρι τώρα και πρέπει να την συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι μας άξιζε να έχουμε, βάση εικόνας, μία ακόμα νίκη μέσα στη Βέροια, αλλά τα λάθη μας στα τελευταία λεπτά δε μας το επέτρεψαν».

-Θεωρείς ότι η αναβολή του παιχνιδιού του περασμένου Σαββάτου σας βοήθησε για να προετοιμαστείτε για τον αγώνα με τον Τρίτωνα;
«Η αναβολή του αγώνα με το Μαρούσι το Σάββατο μας έδωσε μία επιπλέον εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Τρίτωνα. Ταυτόχρονα είχαμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας, που μας κόστισαν σε προηγούμενους αγώνες».

-Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνετε απέναντι σε μια ομάδα που συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για την άνοδο για να πάρετε το θετικό αποτέλεσμα;
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο Τρίτωνας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, που έχει στόχο την άνοδο και γι’ αυτό αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα και να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν το παιχνίδι τους».

-Ποια είναι η εικόνα που έχεις για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μετά από 8 αγωνιστικές;
 «Σίγουρα έχουμε ένα δείγμα μετά από αυτές τις 8 αγωνιστικές. Με αυτά που έχουμε δει θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά και πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων χρόνων».