Γκίμας: «Βρισκόμαστε μεσοπέλαγα…»

gkimasΤην ομάδα του Εθνικού υποδέχεται στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” το Σάββατο (19/3), ο Φίλιππος Βέροιας και ο Δημήτρης Γκίμας μιλώντας στο filipposbc.gr ανέφερε: “Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ελπίζοντας αυτή να μην είναι για μας το πράσινο μίλι. Σίγουρα όμως αν στην επόμενη τριάδα με Εθνικό, Φάρο και Προμήθεα κερδίσουμε έστω και ένα παιχνίδι θα έχουμε πετύχει έναν ακόμη άθλο.

Η νίκη της περασμένης εβδομάδας δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει ούτε να μας κάνει να αισθανθούμε χορτασμένοι. Αυτό είναι κάτι που προσπαθήσαμε και προσπαθούμε μαζί με τους παίκτες να διαχειριστούμε. Όπως και την απουσία του Τοζιου για ένα ακόμη παιχνίδι.  Η πραγματική εικόνα του κάδρου είναι ότι βρισκόμαστε μεσοπέλαγα πάνω σε μια σχέδια θέλοντας να φτάσουμε στην ακτή ενώ δίπλα μας πλέουν θαλαμηγοί και υπερωκεάνια.

Ένα τέτοιο υπερωκεάνιο, το πρώτο από τα τρία της σειράς, αντιμετωπίζουμε και το Σάββατο (19/3). Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την ομάδα του εθνικού τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Πρόκειται για μια πλήρη ομάδα με εξαιρετικό προπονητή.  Το βασανιστικό για μας ερώτημα είναι αν μπορεί μια σχεδία με νεαρούς ναύτες που έχουν όμως δίψα για επιβίωση να φτάσει στην ξηρά αλώβητη.

Σ’ αυτό το ερώτημα προσπαθούμε να δίνουμε απάντηση κάθε Σάββατο. Άλλες φορές θετικά κι άλλες όχι. Μέχρι στιγμής πάντως είμαστε ακόμη πάνω από την επιφάνεια.  Σ’ αυτήν την τιτάνια προσπάθεια που κάνουμε θέλουμε για μια ακόμη φορά δίπλα μας τον κόσμο και θέλουμε να ζητήσουμε από τους φίλους μας ούτε να πικραίνομαι αλλά ούτε και να ενθουσιάζονται από τα αποτελέσματα. Είμαστε ακόμη ζωντανοί και μέχρι το τέλος θα δοκιμάσουμε πολλές εναλλαγές συναισθημάτων.

Αυτό που έχουμε να τους πούμε είναι : ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. “