Γκίμας: «Δεν μας πτοεί η ήττα»

gkimasΟ Φίλιππος γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή, άλλα όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Γκίμας, το αποτέλεσμα αυτό δεν τους πτοεί, δηλώνοντας αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή για την νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι σχεδόν όπως το περιμέναμε. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν ότι κάποια κρίσιμα σουτ θα τα βάλει ο Αποστολίδης. Παρόλα αυτά το παιδί είναι άξιο συγχαρητηρίων. Ήταν η επιλογή που δίναμε στον Ηρακλή κάτι που «βγήκε» στο τέλος και βοήθησε τον Ηρακλή να πάρει την νίκη.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αρρώστιες και ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι «αργά». Αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ήττα είναι όμως από την πλευρά μου μια αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που κάνουν οι παίκτες. Δεν είναι καλή η ήττα για την ομάδα αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία που θα έχουμε φέτος. Δεν μας πτοούμαστε. Πιστεύω ότι θα έρθει κάποια καλή νίκη να διορθώσει αυτή την ήττα.

Έχουμε 15 παιχνίδια ακόμη και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά τα αποτελέσματα θα έρθουν αρκεί να μην έχουν τραυματισμούς. Προχωράμε για την συνέχεια με το κεφάλι ψηλά. Ευχαριστούμε για μια φορά τον κόσμο που σήμερα ήταν πολύς, παρόλο που έπαιζε η Βέροια στο ποδόσφαιρο, κάτι που δείχνει ότι έχει καταλάβει ότι η ομάδα προσπαθεί. Χαίρομαι επίσης που και ο Ηρακλής είχε κόσμο από την πλευρά του».