Γκίμας: «Να αντιπαραθέσουμε τον ενθουσιασμό την ταχύτητα»

gkimas_filipposΣυνεχίζεται την Κυριακή (30/10) με τον Φίλιππο να υποδέχεται στο κλειστό γήπεδο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” την ομάδα την Ασπίδα Ξάνθης. Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου αναφέροντας : «Έχοντας αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια (τα τρία εκτός έδρας) μπορούμε να πούμε ότι το πλάνο πάνω στο οποίο ξεκινήσαμε λειτουργεί. Τα πρώτα δείγματα για όσους γνωρίζουν το μπάσκετ και τη μεγάλη εθνική κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε ήταν απόλυτα θετικά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε δυο πολύ δυνατές έδρες πρωτοπόρων.  Κερδίσαμε δείχνοντας χαρακτήρα στην έδρα μας τον Πιερικό και δεν παίξαμε καλά στην παραδοσιακά πολύ δυνατή έδρα του Στρατώνιου. 

Το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας απέναντι στην πολύ έμπειρη και μεταγραφικά ενισχυμένη ομάδα της Ξάνθης μας βρίσκει και πάλι χωρίς τον Κοθρά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε αθλητές πολύ ικανούς και πολύ έμπειρους. Επιβάλλεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας αλλά πάνω απ’ όλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ να ματώνουμε σε κάθε φάση σε κάθε γωνία και  γραμμή του γηπέδου. Απέναντι στην εμπειρία και τη δύναμη των αθλητών της Ξάνθης να αντιπαραθέσουμε τον ενθουσιασμό την ταχύτητα και τη δίψα μας για τη νίκη.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ο κόσμος να μείνει δίπλα στην ομάδα μας , την νεανικότερη ομάδα της κατηγορίας».