Γκίμας: «Νωρίς να μιλάμε για στόχους»

Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε του Ιωνικού Ν.Φ συνεχίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Γκίμα σχολίασε την εξέλιξη του αγώνα, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν και ο Αλέξανδρος Ράπτης, Τάσος Κασαμπαλής και Γιώργος Τριχόπουλος.

«Πιστεύω ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι από τον Ιωνικό και ειδικά στο ξεκίνημα. Αυτός ήταν και ο στόχος μας να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο την άμυνα αλλά και την ευστοχία που μας χαρακτήρισε σήμερα, να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με τόσο μεγάλη διαφορά γιατί ο Ιωνικός είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό το έχει δείξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια του. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για στόχους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκίμας.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Ράπτης σχολίασε: «Η ομάδα  είναι καινούρια. Με την σκληρή δουλειά γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα νωθρά αλλά σιγά σιγά αυτό αλλάζει και η ομάδα παρουσιάζεται στο γήπεδο πιο δυναμική. Από πλευρά βαθμολογίας πιστεύω ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όταν και οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν το ρεπό τους. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας, μιας και όλοι οι παίχτες διαθέτουν ποιότητα, και αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Είναι όλα στο χέρι μας να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Με τη σειρά του ο Τάσος Κασαμπαλής δήλωσε: « Η ομάδα όπως ξέρετε είναι νέα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο καθένας μας να βρίσκει πλέον το ρόλο του μέσα στο γήπεδο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προπονητή. Το κλειδί, τουλάχιστον στις τρείς τελευταίες νίκες είναι η άμυνα. Η ψυχολογία μας είναι όλο και καλύτερη και αυτό μας βοηθάει να μπαίνουμε με άλλο αέρα στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρίσκεται κάθε φορά στο γήπεδο. Η παρουσία του είναι καταλυτική για την ομάδα. Τους θέλουμε όλου δίπλα μας».

Τέλος, ο Γιώργος Τριχόπουλος ανέφερε: «Τα παιχνίδια του Ηρακλή και του Ιωνικού έπρεπε να τα κερδίσουμε οπωσδήποτε ενώ η νίκη με τον Εύοσμο ήταν πολύ θετικό για την ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές και είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε. Στόχος της ομάδας μέχρι τα Χριστούγεννα είναι να είναι αήττητη ενώ τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από το τέλος του πρώτου γύρου και μετά».