Γκίμας: «Το φοβόμουν το παιχνίδι»

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα νίκη του Φιλίππου Βέροιας επί του Πιερικού Αρχελάου, κι αυτό διότι δεν έκρυψε ότι φοβόταν το συγκεκριμένο ματς. Ο λόγος; Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω των εορτών… «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο, για να είμαι ειλικρινής, το φοβόμουνα και αυτό γιατί πάντα μετά τις γιορτές επικρατεί μια χαλάρωση και η προετοιμασία μας δεν ήταν εκείνη που έπρεπε λόγο των πολλών τραυματισμών.

Βέβαια σήμερα παρουσιαστήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι στην άμυνα, είχαμε μεγαλύτερη ευστοχία σε μακρινά σουτ από προηγούμενα παιχνίδια και βέβαια σταθήκαμε και τυχεροί αφού εκμεταλλευτήκαμε την αποχώρηση του Γκαβανόπουλου από πλευράς Πιερικού και φτάσαμε στη νίκη ευκολότερα απ’ ότι περιμέναμε» δήλωσε ο προπονητής του Φιλίππου, συμπληρώνοντας: «Όσον αφορά τον Πιερικό πιστεύω ότι είναι καλή ομάδα και δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής στο τέλος. Εμείς κρατάμε την νίκη και το ότι ξεκινήσαμε θετικά την νέα χρονιά, η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με την ΜΕΝΤ».

Στην απουσία του κόσμου στάθηκε μιλώντας στα Μ.Μ.Ε. της Βέροιας ο Αλέξανδρος Ράπτης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα λυπηρό το φαινόμενο: «Το παιχνίδι το κερδίσαμε σχετικά εύκολα και πιστεύω ότι η διαφορά μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Θέλαμε όμως στο τέλος να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων. Φοβόμασταν την έκβαση του παιχνιδιού γιατί η προετοιμασία μέσα στις γιορτές δεν ήταν και η καλύτερη λόγο απουσίας πολλών παιχτών και συνήθως μετά από πολυήμερες διακοπές γίνονται και εκπλήξεις. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΜΕΝΤ. Ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα εκτός έδρας και πάμε μόνο για την νίκη. Στα εντός έδρας έχουμε και την βοήθεια του κόσμου που σήμερα δυστυχώς δεν ήταν όσος θα περιμέναμε και αυτό σχολιάσαμε και στα αποδυτήρια. Χωρίς κόσμο όπως ξέρουμε μια ομάδα δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Είναι λυπηρό ο κόσμος να μην έρχεται στο γήπεδο».

Δηλώσεις έκανε και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, ο οποίος ευχήθηκε μάλιστα στον Φίλιππο να ανέβει στην Α2… «Εύχομαι καλή συνέχεια στο Φίλιππο και να καταφέρουν στο τέλος να πετύχουν την άνοδο στην Α2. Ο Φίλιππος παρουσιάστηκε σαφώς ανώτερος από εμάς σε όλα τα επίπεδα. Δεν έφτιαξε κάτι από πλευράς μας, απλά έπαιξε μια ομάδα καλύτερη απέναντι σε μια ομάδα χειρότερη. Το Ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ομάδες όπως ο Φίλιππος, εμείς προχωράμε, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια» τόνισε ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου.

Πηγή: sportorama.gr