Γκιουζέλης: « Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν»

gkiouzelisΓια το επόμενο παιχνίδι του Περιστερίου με αντίπαλο τον Παπάγο αλλά και για τον τραυματία Δημήτρη Κατιάκο, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Γιώργος Γκιουζέλης.

Για το ματς με τον ΑΣ Παπάγου: «Ο προσεχής μας αντίπαλος είναι μια δυνατή ομάδα, που παρουσιάζεται βελτιωμένη στην έδρα της, καθώς δε έχει χάσει μέχρι τώρα από καμία ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς σε ένα, φαντάζομαι, γεμάτο γήπεδο. Ο Παπάγου διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο με έναν προπονητή (σ.σ. Κώστας Σορώτος) που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία και παίκτες…  υπολογίσιμους, όπως ο Κακιούζης, ο Δέδες και ο Φακοπουλίδης».

Ενώ στην συνέχεια: «Εμείς είχαμε δυο άτυχα αποτελέσματα, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι, πιστεύω πλησιάσαμε τα στάνταρτς της απόδοσης που θέλουμε να έχουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και μπορούμε να καλύψουμε τις δυο «κακές» ήττες που κάναμε και στο τέλος να πετύχουμε στον απόλυτο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2. Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι δεδομένη η απουσία του Δημήτρη (σ.σ. Κατιάκος), στον οποίο θέλω να ευχηθώ και δημόσια περαστικά. Εγώ ο Τασόπουλος και ο Παπαντωνάκος θα κληθούμε να καλύψουμε το κενό του και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Η άμυνα και η προσήλωση στο πλάνο του προπονητή θα πρέπει να είναι τα στοιχεία όπου θα πρέπει να «χτίσουμε» και να στηριχτούμε για να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον ΓΣ Περιστερίου! Κι αυτό είναι φυσιολογικό, αφού όταν παίζεις κόντρα στο φαβορί αποκτάς έξτρα κίνητρο. Αυτό πρέπει να λειτουργήσει και για μας, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να μας εγκλωβίσουν στο παιχνίδι τους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, καθώς γνωρίζουμε ότι η τύχη μας σε όλα τα παιχνίδια βρίσκεται από τα δικά μας χέρια».