Γκοργκόλης: «Ήταν… νικάρα»

Πραγματοποιώντας μία μεγάλη εμφάνιση,  ο Εσπερος πήρε τη νίκη της αγωνιστικής απέναντι στην πρωτοπόρο Δάφνη Δαφνίου παίρνοντας μάλιστα και τη διαφορά από τον αγώνα του πρώτου γύρου. Ο Σπύρος Γκοργκόλης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αυτό και σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου μετά το τέλος του αγώνα, επισήμανε:

«Δεν ήταν απλώς μια νίκη, αλλά… νικάρα. Έχουμε 4 με 5 παιχνίδια που παίζουμε αρκετά καλά έχοντας βρει ρόλους και ρυθμό. Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι συγχαρητήρια ήταν… νικάρα αυτή που κάναμε και τα παιδιά έδειξαν ότι ανήκουμε στις καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας. Εύχομαι και στη συνέχεια να έχουμε ανάλογες εμφανίσεις».

-Ήταν μία νίκη ή μιάμιση αφού καλύφθηκε και η διαφορά της ήττας, 74-67 είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι η Δάφνη Δαφνίου, στον α’ γύρο;

«Μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε και τους δύο στόχους, αφού νικήσαμε και πήραμε και τη διαφορά. Υπό αυτή την έννοια ήταν μιάμιση νίκη».

-Τι σημαίνει αυτή η νίκη;

«Δεν σημαίνει τίποτα εάν δεν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε κάνει αρκετές ήττες εκτός προγράμματος. Οφείλουμε να προσπαθήσουμε πάρα πολύ και εάν είναι δυνατόν να πάμε με το απόλυτο ως το φινάλε για να δούμε που τελικά θα τερματίσουμε».