Γκοργκόλης: «Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου»

gkorgkolisΟ Έσπερος ΑΟΠΑ πήρε τη νίκη κόντρα στον Κεραυνό Αιγίου, με τον, Σπύρο Γκοργκόλη να δηλώνει στο επίσημο σάιτ του συλλόγου απόλυτα ικανοποιημένος από το παιχνίδι των παικτών του, ενώ σχολίασε και το επόμενο ματς με τον Πορφύρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εσπέρου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά. Έκαναν ακριβώς ότι τους είπα, οπότε δεν μπορώ να έχω το παραμικρό παράπονο. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, ήταν πολύ δύσκολη η νίκη μας. Οι αντίπαλοί μας σκόραραν από το τρίποντο με 50% και μας δυσκόλευσαν αρκετά. Ήταν μία καλή νίκη, αλλά δεν μένουμε σε αυτή, συνεχίζουμε».

-Η άμυνα ζώνης σας δυσκόλευσε αρκετά στην επανάληψη, αντίθετα στο α’ μέρος ήσασταν πολύ αποτελεσματικοί από τα 6,75 μ., τι συνέβη;

«Το μπάσκετ είναι σουτ. Όταν ευστοχείς γίνονται όλα εύκολα και εντυπωσιακά και όταν αστοχείς ψάχνεις να βρεις κάτι άλλο».

-Τι σημαίνει η νίκη επί του Κεραυνού;

«Μας διατηρεί εντός στόχων. Πλέον έχουμε δύο παιχνίδια μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων, εκτός έδρας με τον Πορφύρα και στην έδρα μας με την Αχαγιά’82, στα οποία αν νικήσουμε τότε θα είναι για εμάς αρκετά καλό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος».

-Το πρώτο από τα δύο είναι με τον Πορφύρα…

«Θα πάμε να νικήσουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε μια από τις καλές ομάδες της Κατηγορίας και να διατηρηθούμε εντός στόχων».