Γκούμας: «Κάτι έπρεπε να αλλάξει…»

Η αφύπνιση της ομάδας ήταν ο λόγος που ο Στέργιος Γκούμας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Αίαντα Ευόσμου. Ο τέως προπονητής των “ερυθρόλευκων” μίλησε  σχετικά με την απόφασή του, ευχαριστώντας παράλληλα τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Τέντζο.

«Από το βράδυ του Σαββάτου, δηλαδή μετά το ματς με την Αγία Παρασκευή, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από το σύλλογο. Επικοινώνησα με το πρόεδρο Βασίλη Τέντζο και του γνωστοποίησα την απόφαση μου να παραιτηθώ γιατί η ομάδα χρειάζονταν ένα ηλεκτροσόκ. Πάντα μία αλλαγή προπονητή λειτουργεί ευεργετικά και αλλάζει τη ψυχολογία μίας ομάδας προς το καλύτερο» είπε ο Στέργιος Γκούμας, προσθέτοντας:

«Ο πρόεδρος ήταν ανένδοτος και τις επόμενες ημέρες έκανε τα πάντα για να με μεταπείσει. Η απόφαση που πήρα είναι καθαρά προσωπική αφού θεωρώ ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει για το καλό της ομάδας. Ελπίζω από εδώ τα πράγματα πολύ καλύτερα και να επιστρέψουν άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλο το διοικητικό συμβούλιο αλλά προπάντων τον πρόεδρο Βασίλη Τέντζο ο οποίος εκτός από πολύ καλός παράγοντας είναι και ένας εξαιρετικός φίλος.

Από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβα ήταν στο πλευρό μου. Αυτή την ομάδα πρέπει να την βοηθήσουν όλοι. Είναι ένας οργανωμένος σύλλογος ο οποίος δουλεύει πάρα πολύ καλά και αποτελεί παράδειγμα όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να στηριχθεί από τους πάντες γιατί το αξίζει».

Πηγή: northbasket.gr