Γκρινιάζουν στο Πέρα για τον διαιτητή

Στο… στόχαστρο του ΑΣ Πέρα έχει μπει ο διαιτητής Χριστινάκης, του ματς με την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο τονίζουν πως για δεύτερη φορά ο αξιολογημένος για την Α1 ρέφερι ήταν αρνητικός πρωταγωνιστικής και καλούν τους αρμόδιους να μην το βάλουν στο μέλλον να σφυρίξει κρητικές ομάδες.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Ο Α.Σ. Πέρα, θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ για την φιλοξενία της κατά την χθεσινή αγωνιστική και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του 2ου γύρου.

Πρέπει να σημειώσουμε όμως τα πολλά παράπονα που έχουμε από τον πρώτο διαιτητή κ. Χριστινάκη, που παρότι είναι αξιολογημένος για την Α1 κατηγορία, ήταν δυστυχώς ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για την κατηγορία μας.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα που γίνονται παράπονα για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θεωρούμε ότι θα ήταν καλύτερα να μην σφυρίζει σε Κρητικές ομάδες, λόγω εντοπιότητας.

Ο Σύλλογος μας, στην μακρά του Ιστορία, είναι η πρώτη φορά που διαμαρτύρεται για διαιτησία και ελπίζουμε να είναι και η τελευταία. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ακυρώσει την προσπάθεια μας, τον σχεδιασμό μας και να κλέψει τον ιδρώτα και την αφοσίωση των αθλητών και των προπονητών μας”.