Γκόβας: «Μας έφυγε ένα μικρό άγχος»

Παλιότερα υπήρχε ένα τραγούδι που είχε τίτλο «Απόψε αλήτη είναι η σειρά σου» και στην περίπτωση του Θεοδόση Γκόβα ταιριάζει… γάντι, καθώς στην τελευταία περίοδο εναντίον του Παγκρατίου και ειδικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν αυτός που ανέλαβε να οδηγήσει τον Αρκαδικό σε μία ακόμα ιστορική νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ.

Μετά τη λήξη του αγώνα και την προσπάθεια που έκανε ο ίδιος, χαμήλωσε τους τόνους και μίλησε για την ομαδική προσπάθεια που
κατέβαλαν όλοι οι συμπαίκτες του την ώρα του παιχνιδιού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Δεν θέλω να σταθώ μόνο στην προσωπική μου προσπάθεια, καθώς όλα τα παιδιά έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Χρειαζόμασταν την νίκη για να συνεχίσουμε, μας έφυγε ένα μικρό άγχος που είχαμε. Είχαμε δουλέψει όλα καλά.

Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε για το καλύτερο, θέλουμε κάθε φορά να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο, να ευχαριστιέται μπάσκετ και να είναι σίγουροι πώς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει φέτος με τον Αρκαδικό.

Είχαμε ένα μικρό κενό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο, αντεπεξήλθαμε στο τέταρτο και στο φινάλε πήγαμε πολύ καλά. Είναι
μεγάλη η νίκη, που εκτός των δύο βαθμών θα μας δώσει δύναμη για την συνέχεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους
στόχους μας».