Γλέντι μετά τη νίκη… Ξουρίδας: «Είμαστε πλέον σε απόσταση ασφαλείας»

Ο Ερμής συνεχίζει τις πάρα πολύ καλές εμφανίσεις με τον Τάκη Ξουρίδα στον πάγκο (4 νίκες σε 6 παιχνίδια). Μάλιστα στο παιχνίδι κόντρα στους Ικάρους για πολλούς έγινε ίσως η καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς αν συνυπολογίσουμε ότι ο Αναγνωστόπουλος αγωνίστηκε με ένεση, ο Παρίτσης αγωνίστηκε λίγο καθώς ένιωθε ενοχλήσεις και ο Καμαριώτης επιστρατεύτηκε στο 2ο ημίχρονο (λόγω της αποβολής του Ονάσογλου) και ήταν αυτός ο οποίος με 9 συνεχόμενους πόντους κι ένα εντυπωσιακό κάρφωμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα εν μέσω πανηγυρισμών 300 περίπου φίλων της ομάδας που στο τέλος αποθέωσαν τους νικητές.

Ο πρωτομάστορας των τελευταίων μεγάλων εμφανίσεων του Ερμή, Τάκης Ξουρίδας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τη μεγάλη νίκη αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση. Πολλά μπράβο ανήκουν στον κόσμο για τη συνεχή στήριξη αλλά και στους Αναγνωστόπουλο, Καμαριώτη για τη συγκλονιστική τους αυταπάρνηση και εμφάνιση παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους. Συγχαρητήρια ωστόσο αξίζουν όλα τα παιδιά διότι το αποτέλεσμα ήταν προϊόν εξαιρετικής ομαδικής λειτουργίας. Είμαστε πλέον σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια διάθεση θα πετύχουμε κι άλλες μεγάλες νίκες. Σήμερα πρέπει να το γλεντήσουμε και από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά. Ελπίζω να λάβουν τέλος οι τραυματισμοί που μας ταλαιπώρησαν πολύ αυτή την εβδομάδα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου (Γεροφώτη, Ευγενιάδη) για την εξαιρετική προετοιμασία της ομάδας και τη συνεισφορά τους (μάζί με τον πρόεδρο και γιατρό κο Χρηστίδη) στην αποκατάσταση των τραυματιών».

Το γλέντι συνεχίστηκε το βράδυ στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε ο Ερμής Λαγκαδά (σε συνεργασία με την ΑΠΕΛ) όπου αρκετοί νεαροί αθλητές (Καμαριώτης, Καλογιαννίδης, Γκόνος) επιδόθηκαν σε αρκετές χορευτικές φιγούρες. Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς περισσότεροι από 400 φίλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου. Το κλου της βραδιάς ήταν το show που έδωσε ο νέος μεγάλος αστέρας της λαϊκής μουσικής της πόλης μας (και φίλος του Ερμή), Μάκης Δημάκης.

Το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους φίλους της ομάδας που βοήθησαν τα μέγιστα για τη μεγάλη νίκη κόντρα στους Ικάρους Σερρών (σε συνδυασμό φυσικά με την πολλή καλή απόδοση της ομάδας) καθώς και για τη μαζική συμμετοχή τους στην χοροεσπερίδα του συλλόγου η οποία στέφθηκε από πολλή μεγάλη επιτυχία χάρις στη αμέριστη συμπαράστασή τους. Οι φίλοι του Ερμή αποτελούν μεγάλο προνόμιο του συλλόγου και συνοδοιπόρο στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο καλλιτέχνη Μάκη Δημάκη για την ανιδιοτελή του παρουσία στην εκδήλωσή μας η οποία και εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους».