Γούναρης: «Μία χρυσή ευκαιρία»

Από τα γήπεδα της Α1 βρίσκεται πλέον στα παρκέ της Β’ εθνικής. Ο λόγος γίνεται για το Αιγάλεω που μπορεί φέτος να μην έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Α2, ωστόσο δουλεύει με ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Στο πάγκο του «σίτι» πλέον βρίσκεται ο Μάριος Γούναρης, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη συνεργασία του με την ομάδα των δυτικών προαστίων αλλά και για τους στόχους που θέτει από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά:

Για τη συνεργασία του με την ομάδα τoυ Αιγάλεω:

«To Αιγάλεω είναι μια ιστορική ομάδα και είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι προπονητής της. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και οι συνθήκες δουλειάς είναι εξαιρετικές. Το υλικό της ομάδας είναι πολύ καλό, με παίχτες με μεγάλη εμπειρία αλλά και κάποια νεότερα πολύ αξιόλογα παιδιά, που από την πρώτη στιγμή δείχνουν διάθεση και όρεξη στην προπόνηση».

Για τους στόχους που θέτει σε αγωνιστικό αλλά και βαθμολογικό επίπεδο:

«Έχουμε μπροστά μας σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε καλύτερα και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν  ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Επίσης, στόχος όλων μας στο Αιγάλεω είναι να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια νεότερα παιδιά που πιστεύουμε ότι αξίζουν. Νομίζω ότι η εποχή που ζούμε είναι μια χρυσή ευκαιρία να επενδύσουμε σε παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες των ομάδων».

Για το πρώτο του παιχνίδι στο πάγκο του Αιγάλεω κόντρα στην Αγία Παρασκευή:

«Ο ελάχιστος χρόνος και κάποιοι τραυματισμοί δεν βοήθησαν να προετοιμαστούμε όσο θα θέλαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρόλα αυτά καταφέραμε να παίξουμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο και να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην Αγία Παρασκευή, που είναι μια ποιοτική ομάδα, να βρει ρυθμό και να βάλει κάποια εύκολα καλάθια. Έχουμε μπροστά μας 15 μέρες, λόγω του παιχνιδιού με την Χαλκηδόνα, που θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα μειονεκτήματα που έχουμε σαν ομάδα και να περάσουμε τη δική μας φιλοσοφία».