“Γράφουν”… ιστορία και πάλι στη Γ’ εθνική οι αδερφές Καρανικόλα

“Ο Σύνδεσμος της Κρήτης είναι ένας από τους καλύτερους της Ελλάδας. Βγαίνουν καλοί διαιτητές και έτσι πρέπει να συνεχίσει”, σχολίαζε πρόσφατα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης κάνοντας τον πρόεδρο του ΣΥΔΚΑΚ Μιχάλη Μαχαιριανάκη να καμαρώνει. Λογικό, άλλωστε, καθώς ο πρόεδρος του συνδέσμου βλέπει ότι ο ΣΥΔΚΑΚ διαπρέπει και μάλιστα τρία μέλη του “γράφουν” ιστορία… Ο λόγος για τις αδερφές Καρανικόλα, την Αλεξάνδρα, την Ειρήνη και την Ελένη, οι οποίες διαγράφουν ανοδική πορεία στο χώρο της διαιτησίας.

Και την προσεχή Κυριακή (4/3) θα γράψουν και πάλι… ιστορία, καθώς για δεύτερη φορά οι δύο από τις τρεις αδερφές θα βρεθούν μαζί στο παρκέ για να διαιτητεύσουν παιχνίδι της Γ’ εθνικής. Στις 7 Μαΐου 2017 στην αναμέτρηση της Ακράτας με τον Άρη Πετρούπολης (73-70 το αποτέλεσμα του ματς) η Αλεξάνδρα και η Ειρήνη είχαν βρεθεί μαζί στο παρκέ, ενώ τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η Αλεξάνδρα είναι πρώτη διαιτητής και πάλι, στην αναμέτρηση της Αχαγιάς 82 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έχοντας στο πλάι της τούτη τη φορά την άλλη αδερφή της, την Ελένη!

Με τα συναισθήματα να είναι πολλά και διαφορετικά σε σχέση με το ματς της Ακράτας, καθώς τότε η Αλεξάνδρα καλούνταν να βοηθήσει την Ειρήνη ώστε να “εγκλιματιστεί” στο χώρο της διαιτησίας, με την αδερφή της να τα πηγαίνει πολύ καλά και τις δύο να φεύγουν από το παρκέ απόλυτα ικανοποιημένες. Τώρα για την Αλεξάνδρα και την Ελένη τα πράγματα μοιάζουν πολύ πιο… βατά, δεδομένου ότι και οι δύο έχουν σφυρίξει κάμποσα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής την τρέχουσα περίοδο και διαθέτουν πολύ περισσότερη εμπειρία. Πάντως και οι τρεις αδερφές παρουσιάζονται πάντα “μετρημένες” και εκείνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν με αργά, αλλά σταθερά βήματα στο χώρο της διαιτησίας, έχοντας πάντοτε ως παράδειγμά τους την πορεία που έχουν χαράξει άλλες γυναίκες διαιτητές στο χώρο…

.
Διαβάστε ακόμη…