Γρήγορη αντιμετώπιση του σπασμένου ταμπλο

Ένα ξαφνικό πρόβλημα, αυτό του σπασμένου ταμπλό, ήρθε να… αιφνιδιάσει για λίγο την Χαλκίδα καθώς το παιχνίδι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Ιλιον ήταν στον… αέρα.  Όμως μετά την άμεση παρέμβαση του Οργανισμού Αθλησης Χαλκίδας το  πρόβλημα ξεπεράστηκε άμεσα.

Αναλυτικά:

«Μετά από τα ξαφνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε σήμερα 07/01 στο κλειστό της Κανήθου  με την μία Μπασκέτα, στην οποία έσπασε το ταμπλώ , κατά την διάρκεια προπόνησης , δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα με την διεξαγωγή του αγώνα του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ με το ΙΛΙΟΝ που θα γίνει αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα.

Μάλιστα, μετά από συνεννόηση με την Ε.Ο.Κ. , ο αγώνας δεν μπορούσε να αναβληθεί αλλά μόνο να μεταφερθεί στο κλειστό της ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ –ΠΑΤΡΑΙΚΗΣ, την ίδια ημέρα και ώρα.

Αυτό βέβαια θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε παίκτες και φιλάθλους του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ τουλάχιστον , αφού θα  έπρεπε να αγωνιστούν εκτός της φυσικής τους έδρας.

Ετσι , άρχισε ένας αγώνας δρόμου από τους ανθρώπους τους ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ , αλλά και από τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΣΗΣ και κυρίως του κυρίου ΦΩΤΗ ΓΚΟΥΝΗ και μέσα σε λίγες μόνο ώρες μεταφέρθηκαν με ειδικό ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ από το Δ.Α.Κ. στο κλειστό της ΚΑΝΗΘΟΥ  και οι δύο μπασκέτες , οι οποίες μάλιστα ήταν σε θαυμάσια κατάσταση .

Επίσης έγινε πολύ γρήγορα , όλη η διαδικασία τοποθέτησης των νέων μπασκετών και όλων των άλλων ηλεκτρονικών μέσων (Ηλεκτρονικά 24άρια κλπ.) , έτσι ώστε αύριο Κυριακή  να γίνουν κανονικά όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες μπάσκετ στο κλειστό της Κανήθου (αγώνας Α2 της ΑΓΕΧ , ο αγώνας  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ –ΙΛΙΟΝ , αλλά και άλλα δύο παιχνίδια τοπικής κατηγορίας ) .

Οι άνθρωποι του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ευχαριστούν θερμά τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και τον κύριο ΓΚΟΥΝΗ για την άμεση και αποτελεσματική χρονικά αντιμετώπιση  αυτού του ξαφνικού προβλήματος.

Η επίλυση του οποίου θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα μας να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα στο μεγάλο αυριανό ντέρμπι με το ΙΛΙΟΝ».