Γρίβας: «Αγγίξαμε το τέλειο»

Ο Μανδραϊκός τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό κάτι που αποδείχτηκε και κόντρα στον αήττητο μέχρι τη Δευτέρα, Φάρο Κερατσινίου. Η ομάδα της Μάνδρας θέλει για ακόμα μία σεζόν να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ ανδρών. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Γρίβας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη νίκη στο ντέρμπι αλλά και για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ που κάθε χρόνο είναι και πιο δύσκολο.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του αήττητου Φάρου Κερατσινίου:

«Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θέλουμε να γίνουμε ομάδα. Αυτό απαιτεί χρόνο γιατί το ρόστερ είναι καινούριο. Στο ξεκίνημα κάναμε κάποιες ήττες εκτός προγράμματος και ταρακουνηθήκαμε. Μιλήσαμε, είδαμε τι φταίει και διορθώσαμε κάποια πράγματα. Έχουμε τρεις εβδομάδες από το Πέρα και μετά που βρήκαμε ρυθμό. Κόντρα στο Φάρο αγγίξαμε το τέλειο, παίξαμε καλό μπάσκετ και πήραμε τη νίκη. Δείχνουμε ότι διορθώσαμε τα λάθη μας και έχουμε αυτό που θέλουμε να γινόμαστε δηλαδή μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο ομάδα».

Για τους στόχους που έχουν τεθεί φέτος:

«Στόχος είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα γιατί υπάρχουν πολλά καινούρια παιδιά. Φτιάχνοντας πρώτα την καλή ομάδα μετά θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοσκοπός είναι η άνοδος. Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε Δευτέρα παίζοντας καλό μπάσκετ για τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ:

«Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα είναι όλο και πιο δύσκολο. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, καθώς έχουμε πέντε ομάδες με περγαμηνές. Πολλοί παίκτες από μεγάλες κατηγορίες ήρθαν στην ΕΣΚΑΝΑ κι αν τα προηγούμενα χρόνια μας έλεγαν ότι τέτοιου επιπέδου αθλητές θα έπαιζαν εδώ δεν θα το πιστεύαμε. Φάρος, Ίκαρος, εμείς, Πεύκο και Άλιμος είναι πολύ ποιοτικές ομάδες που έχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν».

Για το κόσμο που στηρίζει φέτος δυναμικά την ομάδα:

«Αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Μέχρι στιγμής ότι παιχνίδι έχουμε παίξει το γήπεδο είναι γεμάτο. Αυτή η στήριξη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Μέσα από αυτούς παίρνουμε δύναμη ψυχολογική και πολλά ακόμα. Μακάρι να παίζουμε καλό μπάσκετ, ώστε να συνεχίσει το γήπεδο να γεμίζει με κόσμο που έρχεται να δει ωραίο θέαμα. Πάντα πίστευα ότι δεν είναι μόνο η νίκη που φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο αλλά και να δει κάτι που θα του αρέσει».