Γρίβας: «Δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή»

grivasΟ Μανδραϊκός έγραψε ιστορία, καθώς για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Β’ εθνική. Ο προπονητής που ανέλαβε την ομάδα όταν ήταν στο Β’ τοπικό και την οδήγησε φέτος στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, Γιάννης Γρίβας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τα συναισθήματα του αλλά και για τα πλάνα που κάνει από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ιστορική άνοδο της ομάδας του

Η χαρά όλων μας είναι απέραντη. Εμείς είχαμε ένα όνειρο με τον πρόεδρο κι αυτό ήταν να δούμε κάποια στιγμή την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες, να φτάσουμε στη Γ’ εθνική. Φέτος χτίσαμε μία ομάδα από την αρχή και μας προέκυψε αυτή η άνοδος. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας που θα αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο. Δεν το φανταζόμασταν ποτέ. Τα συναισθήματα είναι τα καλύτερα που θα μπορούσαν να υπάρχουν.

Για την πορεία του Μανδραϊκού μέσα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

Κάναμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Αγωνιστικά νομίζω ότι στους περισσότερους αγώνες παίξαμε καλό μπάσκετ. Παρότι είχαμε 12 νέους παίκτες καταφέραμε να βρούμε πολύ γρήγορα χημεία και δουλεύοντας σκληρά μπορέσαμε να το βγάλουμε όλο αυτό στο παρκέ. Είχαμε εξαιρετικό κλίμα μέσα στην ομάδα. Δοίκηση – παίκτες – προπονητές λειτουργούσαμε σαν ένα σε όλα κι αυτό ήταν το Α και το Ω για φέτος. Προσωπικά ευχαριστώ τους παίκτες γιατί στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο μπάσκετ φέτος είχα τους καλύτερους χαρακτήρες να διαχειριστώ.

Από τη στιγμή που δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή για την ομάδα. Παίζαμε καλό μπάσκετ και ήξερα ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα μέσα στη χρονιά. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να συνδυάσουμε το καλό μπάσκετ με την άνοδο ήταν το καλύτερο δυνατό.

Για τα σχέδια που γίνονται για τη Β’ εθνική:

Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Αρχικά θα μιλήσουμε με τα παιδιά που ήταν φέτος στην ομάδα και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτούς. Στόχος είναι να κλείσουμε αρχικά τον βασικό μας κορμό που θα απαρτίζεται από παιδιά που ήταν φέτος. 5-6 παιδιά θα προσπαθήσουμε άμεσα να παραμείνουν κι από εκεί και πέρα πάνω σε αυτούς θα πατήσουμε για να κάνουμε κάποιες καλές και ουσιαστικές προσθήκες. Αυτό είναι το πλάνο μας.