Γρηγοριάδης: «Γήπεδο ακατάλληλο και παίκτες που ρίσκαραν…»

Ακατάλληλες συνθήκες για αγώνα. Τέλος καλό όλα καλά για τους Τιτάνες αλλά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το παιχνίδι έκαναν τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Γρηγοριάδη να δηλώνει με αγανάκτηση: «Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για επίσημο αγώνα οι παίκτες και των δύο ομάδων ρίσκαραν τη καριέρα τους, την υγεία τους από κάποιον ενδεχόμενο σοβαρό τραυματισμό, αφού μετά από περίπου δύο μήνες που τελείωσε το πρωτάθλημα κλήθηκαν ξαφνικά να δώσουν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Συγχαρητήρια πάντως στους παίκτες μου που έδωσαν ότι μπορούσαν παραπάνω για να πάρουμε τη μεγάλη αυτή νίκη.

Ήμασταν αγχωμένοι στην αρχή, αλλά μόλις ξεπεράσαμε το σοκ βρήκαμε τον ρυθμό μας και πήραμε αυτό που θέλαμε. Τα καταφέραμε έχοντας μοναδικό πλεϊ μεϊκερ τον Μανιώτη λόγω ότι ο δεύτερος παίκτης μας στη θέση αυτή είναι εδώ και έναν μήνα άρρωστος και με τον Μούκα να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, πιστεύω ότι ήταν ο καλύτερος του αγώνα ενώ στο τέλος βοήθησε και ο Εξουζίδης επιθετικά.

Στη Δράμα έχουμε ως βιτρίνα τον ΚΑΟΔ αλλά με τους Τιτάνες είναι ίδια ομάδα και γι’ αυτό φέραμε και κάποιους νεαρούς παίκτες. Φτιάχνοντας στο μέλλον των Τιτάνων φτιάχνουμε και το μέλλον του δραμινού μπάσκετ. Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους που μας ακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη».

Ο Λάζαρος Μελισσαρίδης, αρχηγός των Τιτάνων και ένας εκ των πρωταγωνιστών του μπαράζ αλλά και της χρονιάς συνολικά μίλησε αποκλειστικά στο infobasket.gr για την επιτυχία τους: «Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε μπαράζ Ιούλιο μήνα, δεν είναι λογικό αλλά έστω και έτσι η νίκη ήταν πολύ σημαντική για μας. Αν και ήμασταν και οι δύο ομάδες απροετοίμαστες καταφέραμε να δώσουμε το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς όσο καλύτερα μπορούσαμε. Ήταν πολύ σημαντική η παραμονή μας στη κατηγορία και πλέον ασχολούμαστε με τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι δύσκολη για όλους αλλά τουλάχιστον δεν θα πέφτουν τόσες πολλές ομάδες και αυτό είναι ένα θετικό…».