vlachos_vaggelisΑργά αλλά σταθερά, το Περιστέρι συνεχίζει να προσθέτει κομμάτια στο αγωνιστικό του παζλ. Ο Αντώνης Γρύλλης έγινε ο δέκατος παίκτης που αποκτήθηκε από το σύλλογο των δυτικών προαστίων. Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ (1,96μ.) έπαιξε την περασμένη σεζόν στο Αιγάλεω, με το οποίο είχε 5,8 πόντους μ.ό. στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Πριν από τον Γρύλλη είχε προηγηθεί η απόκτηση του Αλκη Παππά, ο οποίος έχει δείξει ήδη στις προπονήσεις και στα πρώτα φιλικά ότι μπορεί να καθοδηγήσει το Περιστέρι στη Β’ Εθνική. Στο τελευταίο από αυτά τα φιλικά, οι “κίτρινοι” ηττήθηκαν από το Κορωπί, ενώ την Τετάρτη ακολουθεί ο αγώνας με τον Αετό (στις 17:00, στο Περιστέρι) και έπονται τα “Μαστρογιάννεια” (Παρασκευή 27/9 και Σάββατο 28/9).

Μέχρι τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα προσθήκη παίκτη από το Περιστέρι, το οποίο ψάχνει ακόμα έναν “άσο” και ένα “τεσσάρι”. Στην περίπτωση του πόιντ γκαρντ, μάλιστα, ο Βαγγέλης Βλάχος έχει εντοπίσει το στόχο του στο πρόσωπο ενός παίκτη που την τελευταία διετία αγωνιζόταν (με επιτυχία) στην Α2.