Γωνιωτάκης: «Εχουμε τύχη, αν λιγοστέψουν τα προβλήματα»

Για τις δυνατότητες που έχει ο ΟΦΗ για να πάρει αυτό που θέλει μίλησε ο  Γιώργος Γωνιωτάκης στον athleticradio.gr ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την μέχρι τώρα πορεία των κρητικών στο πρωτάθλημα. Τέλος ο βοηθός του Φώτη Τακιανού έδωσε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα.

Αναλυτικά:

Για την μέχρι στιγμής πορεία του ΟΦΗ και αν μπορεί η ομάδα να αναστρέψει την κατάσταση…

«Η αλήθεια είναι πως δεν  ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας. Η πορεία δεν είναι ανάλογη με τις δυνατότητες μας, ούτε με το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε για αυτή την θέση  Αν λάβεις υπόψη πως έχουμε και τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας. Είμαστε κυρίως άτυχοι.

Εχουμε πολλούς τραυματισμούς και αρκετά χαμένα παιχνίδια στον πόντο. Οι δυνατότητες μας είναι για παραπάνω. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ.  Είμαστε ένα μικρό ρόστερ, οι τραυματισμοί μας έχουν αναγκάσει να δουλεύουμε με λίγα παιδιά που  κάνουν δουλειά για ένα ρόστερ 10-12 παικτών. Είναι άδικη η θέση μας. Δεν είναι ακόμα αργά και τα πράγματα είναι στο χέρι μας να τα γυρίσουμε και να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Για τις ακαδημίες της ομάδας που είναι ένα κομμάτι που “πονάει” και αν μπορούμε να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια κάποιο παιδί από τις ακαδημίες να βρεθεί στην πρώτη ομάδα…

«Οι ακαδημίες είναι ραγδαία εξελισσόμενες  Τα επόμενα χρόνια και σε ένα βάθος χρόνου θα υπάρχουν παίκτες. Δεν ξέρω αν θα είναι θέση να στελεχώσουν ένα ρόστερ σε ομάδα Α2 αλλά θα βγούνε παίκτες. Είναι αλήθεια πως τα προηγούμενα χρόνια οι ακαδημίες ήταν κάτω των προσδοκιών μας για το επίπεδο του ΟΦΗ. Έχουμε δουλέψει πολύ για να τις εξελίσσουμε και τα επόμενα χρόνια θα αρχίσουν να βγαίνουνε καρποί».

Για το τι να περιμένουμε από τον ΟΦΗ την νέα χρονιά και τι πρέπει να αλλάξει ώστε να σωθεί η “παρτίδα”…

«Αν με την καινούργια χρονιά λιγοστεύουν τα προβλήματα η ομάδα θα έχει τύχη.  Θα υπάρχει μόνο ο Παπαδάκης τραυματίας, θα έχει επιστρέψει και ο Καραδολάμης που θα είναι πιο έτοιμος και με ένα-δυο καλά αποτελέσματα μπορεί να γυρίσει όλο το κλίμα και θα είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Γυρίζει έτσι και η ψυχολογία. Θέλεις μια νίκη για να σηκώσεις κεφάλι και όλα θα πάνε καλύτερα».

Για τα Χριστούγεννα ο Γιώργος Γωνιωτάκης ευχήθηκε τα εξής:

«Θέλω να ευχηθώ χαρά, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Πάνω απ΄όλα υγεία. Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και κυρίως στις κρητικές να βρούνε το δρόμο τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Με την ευκαιρία που μου δίνεται θέλω να ευχηθώ στον Νίκο Γαλυφιανάκη να είναι γρήγορα κοντά μας, πίσω στις ακαδημίες του ΟΦΗ γιατί τον χρειαζόμαστε και τον αγαπάμε».