Γ. Βλασσόπουλος: Η ομάδα επιδέχεται βελτιώσεις…

Η εθνική εφήβων επιστρέφει στην Αθήνα της απ’ τη Γαλλία με δύο νίκες στο ενεργητικό της, αλλά κυρίως έχοντας επισημάνει τα σημεία στα οποία ο Γιώργος Βλασσόπουλος κι οι συνεργάτες του θα πρέπει να ρίξουν βαρύτητα.

«Ήταν ένα σημαντικό τουρνουά με ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις ηλικίες. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό», σχολίασε ο Έλληνας κόουτς μετά τη νίκη επί της Βουλγαρίας και πρόσθεσε: «Για εμάς ήταν το πρώτο διεθνές τουρνουά με ιδιαίτερα μεγάλο ανταγωνισμό. Χάσαμε δύο παιχνίδια στα τελευταία δευτερόλεπτα και αυτό δείχνει ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία που επιδέχεται περαιτέρω βελτίωση, ενώ θα πρέπει να δουλέψουμε και επιθετικά».

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα ξεκινήσει στις 29/6 στην Πορταριά όπου και θα ενσωματωθεί κι ο απών απ’ το τουρνουά της Γαλλίας Φώτης Ζούμπος. Στην Πορταριά, εξάλλου, θα δοθούν και τρεις φιλικοί αγώνες με τη Ρωσία, ενώ στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει η συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά στην Ιταλία.