Γ. Ελευθεριάδης: “Επιστροφή στην Α2 με υγεία κι όχι ξαφνικά”…

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κοροίβου απ’ τον Γιάννη Ελευθεριάδη, έγινε έπειτα από αρκετή σκέψη. Εκείνο, πάντως που μέτρησε για τον Έλληνα προπονητή στην αποδοχή της πρότασης ήταν αρχικά ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι διοικούντες, αλλά και το γεγονός ότι οι στόχοι που τέθηκαν συμβάδιζαν με τους δικούς του. Που δεν είναι άλλοι από το να δημιουργηθεί ένα υγιές σύνολο, να δοθεί έμφαση στις υποδομές και να μην έχει η ομάδα χαρακτήρα… κομήτη, όπως αποκάλυψε ο Ελευθεριάδης, μιλώντας στο site του συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών.

Για τη συνεργασία του με τον Κόροιβο
“Η διοίκηση με προσέγγισε με σωστό τρόπο. Είδα ότι προσπαθούν να φτιάξουν μία υγιή ομάδα. Όπως όλες οι ομάδες πλέον έτσι κι εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με χαμηλό μπάτζετ. Έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό μας γιατί πρέπει να τρέξουμε αφού αρχίσαμε λίγο καθυστερημένα. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε στο ρόστερ τους Ορφανό και Τσαμπή. Εκτός από την ανταγωνιστική ομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε θέλουμε να δουλέψουμε και στα τμήματα υποδομής. Ο Κόροιβος είναι σημείο αναφοράς στο νομό Ηλείας και μπορεί να μαζέψει πολλά παιδιά με στόχο να τα εξελίξει”.

Για τους στόχους που θέτει στη Β’ εθνική
“Όπως όλοι σε αυτή τη κατηγορία που κάθε Κυριακή τα πράγματα αλλάζουν θέλουμε να κερδίσουμε γρήγορα την παραμονή μας. Η διοίκηση θέλει να ανέβουμε ξανά στην Α2, όμως αυτό να γίνει με υγεία κι όχι ξαφνικά. Γενικότερα έχουμε έναν διπλό στόχο να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και να βγάλουμε παιδιά. Πρέπει η ομάδα να έχει δικούς της παίκτες”.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό
“Αν κρατήσουμε τα δύο παιδιά που προανέφερα (Ορφανός, Τσαμπής) τότε θα ζητάμε παίκτες στις θέσεις των φόργουορντ και του σέντερ, ενώ ίσως κοιτάξουμε και για έναν καλό σκόρερ. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία λίστα παικτών και μέχρι την Πέμπτη νομίζω θα έχουμε κατασταλάξει στους στόχους μας. Μετά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”.