Γ. Μπέλλας: “Kλειδί μας η ηρεμία και η σοβαρότητα”

Μέσα στα δυο καταγάλανα μάτια του μπορούσε κανείς να διακρίνει όλη την ένταση του παιχνιδιού. Κοκκινισμένα πια από το μόχθο αλλά και σπινθηροβόλα από ευχαρίστηση, ο Γιάννης Μπέλλας δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, μετά το τέλος του ματς με το Ψυχικό. Όχι μόνο η νίκη, αλλά και οι 21 πόντοι που σκόραρε για πρώτη φορά, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, έσμιξαν αρμονικά, ώστε ο γκαρντ της Ενωσης Ιλίου να βρίσκεται στον έβδομο ουρανό….

Ο 26χρονος γκαρντ μίλησε στο infobasket.gr για τη νίκη της ομάδας του επί του Ψυχικού:
«Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πήραμε τη δεύτερη σερί νίκη μας στο πρωτάθλημα. Το Ψυχικό αναμφισβήτητα είναι φοβερή ομάδα, από τις καλύτερες στην κατηγορία αν όχι η κορυφαία και σίγουρα φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Εμείς όμως παρουσιαστήκαμε ποιο ήρεμοι, ποιο σοβαροί, μπήκαμε με μεγαλύτερη ενέργεια στο ματς και κερδίσαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Η παρουσία του καθοριστική αφού συνέβαλε τα μέγιστα για τη νίκη της Ενωσης:
«Εγώ βλέπω την ομάδα μου κάθε μέρα στις προπονήσεις αλλά και κάθε φορά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, να είναι όλο και καλύτερη. Αυτό φυσικά με ενθαρρύνει και αν καταφέρουμε και αποκτήσουμε και λίγη σταθερότητα στην απόδοση μας πιστεύω ότι φέτος θα πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με αυξημένες απαιτήσεις και κλάσεις ανώτερο από το περυσινό. Όσον αφορά τη δική μου απόδοση μακάρι να βάζω τέσσερα πέντε τρίποντα, είκοσι και εικοσιπέντε πόντους εγώ και όλοι οι υπόλοιποι και να βοηθάμε έτσι την ομάδα να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα».

Τέλος, εξέφρασε τις πεποιθήσεις του για το μέλλον της Ενωσης Ιλίου:
«Το θετικό για φέτος είναι ότι ανεβαίνουν 2-3 ομάδες ελπίζω να είμαστε μια από αυτές. Το σημαντικότερο για εμάς τώρα, είναι να κερδίσουμε στην Κρήτη τον Ηρόδοτο και να κάνουμε “3 στα 3”. Φυσικά μέσα σε όλα αυτά θέλουμε να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ, να έχουμε την υγεία μας και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».