Δέλλιος: «Κοιτάζουμε όσο… ψηλότερα γίνεται»

Τον επικίνδυνη ΕΦΑΟΖ, που “καίγεται” για βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, υποδέχεται ο Πανερυθραϊκός στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” αύριο, Κυριακή (11/3, 17:00).

Η ομάδα της Ερυθραίας θα παραταχθεί χωρίς άγχος και εκείνο που θέλει είναι να φτάσει σε ακόμη μία νίκη, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία υπέρβασης της φετινής σεζόν και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη χαρά στους πιστούς της φίλους, ωστόσο είναι πιθανό ο Δημήτρης Χουχουλής να στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Δέλλιου, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αυριανή αναμέτρηση, με τις πιθανότητες συμμετοχής να είναι μοιρασμένες.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για την αυριανή “μάχη” με την ΕΦΑΟΖ, ο Γιώργος Δέλλιος εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν… πατούν φρένο και θα παλέψουν μέχρι το τέλος, κοιτάζοντας όσο ψηλότερα γίνεται, όπως αρμόζει στη φανέλα της ομάδας, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι ο στόχος είναι πάντα το… επόμενο ματς και τίποτα περισσότερο!

“Για ακόμη μία φορά αποδείξαμε ποιοι είμαστε, όντας εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και απέναντι στον Διαγόρα, που είναι απ’ τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α2. Δείξαμε ότι δεν… καταλαβαίνουμε από έδρες και αντιπάλους, φτάνοντας κοντά σε μία πολύ μεγάλη νίκη. Η ήττα φυσικά δεν μας ευχαριστεί, αλλά δεν πτοούμαστε. Ήδη έχουμε αφήσει πίσω το ματς στο Αιγάλεω και προχωράμε στο επόμενο, που είναι και μία ευκαιρία, κατά τη γνώμη μου, να εδραιωθούμε για τα καλά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αποδεικνύοντας ότι παρά το χαμηλό μας μπάτζετ είμαστε ικανοί να “χτυπήσουμε” τους πάντες και να πρωταγωνιστήσουμε σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το φετινό!

Έχοντας, λοιπόν, πετύχει τον μεγάλο μας φετινό στόχο (την παραμονή στην Β’ Εθνική) και πατώντας γερά στα πόδια μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε όσο… ψηλότερα γίνεται, όπως αρμόζει άλλωστε στον Πανερυθραϊκό! Το οφείλουμε, εξάλλου, στη φανέλα μας και στην ιστορία μας. Παρ’ όλα αυτά, δεν… χάνουμε το μυαλό μας, ούτε θέτουμε μεγαλεπήβολους στόχους. Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι ένας: ο ΕΦΑΟΖ! Μετά την Κυριακή, ο επόμενος στόχος θα είναι η Μάνδρα, κ.ο.κ.. Βαδίζουμε παιχνίδι-παιχνίδι, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Έτσι, καταφέραμε άλλωστε ό,τι έχουμε καταφέρει φέτος. Βήμα-βήμα… Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να έχουμε το κεφάλι χαμηλά, γιατί μόνο με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά μπορείς να πας μπροστά. Και αυτό εμείς φέτος το αποδεικνύουμε και με το… παραπάνω”.