Δίπλαρος: «Παραμονή και εμπειρίες»

Με μοναδικό στόχο την ανάδειξη νέων παικτών από τη Πάτρα, η Απολλωνιάδα συνεχίζει την πορεία της στις εθνικές κατηγορίες. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Δίπλαρος βραβεύτηκε στη κοπή της πίτας του ΣΕΠΚ και στη συνέχεια μίλησε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου για την τιμή που του έγινε αλλά και για τους στόχους που θέτει το 2012. Φυσικά σε σχέση με πέρσι τα πράγματα έχουν αλλάξει…

Αναλυτικά:

Για την βράβευση του:

«Σίγουρα είναι τιμητικό να γίνεται κάτι τέτοιο, ειδικά όταν συμπίπτει με μία βραδιά που είναι στη μνήμη του Φαίδωνα Ματθαίου. Είναι σημαντική ημέρα γιατί μιλάμε για μία τεράστια προσωπικότητα του μπάσκετ και είναι σπουδαίο ότι αυτή την ημέρα βραβευόμαστε κι εμείς για τις επιτυχίες που είχαμε τη προηγούμενη χρονιά. Βέβαια δεν ξεχνάμε ότι μπροστά σε τέτοια μεγαθήρια του μπάσκετ εμείς ήμαστε μικροί. Πολύ μικροί».

Για τους στόχους που θέτει το 2012:

«Στόχος για την Απολλωνιάδα είναι η παραμονή στη κατηγορία. Δεν θα πανηγυρίσουμε και φέτος άνοδο, όμως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία μας. Είναι δύσκολο το έργο μας γιατί έχουμε μία εφηβική ομάδα σε ένα σκληρό πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ εθνικής. Στόχος είναι η παραμονή και οι εμπειρίες».