Δίπλα στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ ο Διαγόρας

Η ιστορία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και πρέπει να μεταβεί στην Αμερική για να λάβει θεραπεία η οποία και αποτελεί τη μοναδική του ελπίδα για να μπορέσει να ζήσει, έχει αγγίξει κάθε Ελληνα. 

Στον Διαγόρα Δρυοπιδέων θέλησαν να συμβάλουν στην προσπάθεια που γίνεται για να συγκεντρωθεί το ποσό και να μπορέσει ο μικρός να πάει στη Βοστώνη και έτσι αποφάσισαν να διαθέσουν όλα τα έσοδα της αναμέτρησης του αγώνα της Τετάρτης (16/10, 17:00) με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (16/10, 17:00) στο κλειστό “Σταύρος Βενέτης”, τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου.

Τα έσοδα θα διατεθούν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την στήριξη του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη άμεσα για να λάβει την μοναδική γονιδιακή θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία του παιδιού.

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!».