Δίπλα στο Φίλιππο η Τράπεζα Αττικής

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο Φίλιππος Βέροιας τα καταφέρνει εξαιρετικά καθώς πέτυχε μία ακόμα μία μεγάλη συνεργασία σε χορηγικό επίπεδο.

Αναλυτικά:

«Ακόμη μια μεγάλη συνεργασία σε χορηγικό επίπεδο εξασφάλισε το ανδρικό τμήμα basketball του Φιλίππου Βέροιας για την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Μετά από συντονισμένες ενέργειες των διοικούντων την ομάδα, ο μεγάλος τραπεζικός όμιλος της Τράπεζας Αττικής θα αποτελεί το ”ΧΡΥΣΟ” Χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Η Τράπεζα Αττικής θα εμφανίζεται στο κέντρο του παρκέ του γηπέδου όπου θα αγωνίζεται η ομάδα και φυσικά θα αποτελεί τον κεντρικό χορηγό στην εμπρόσθια όψη της φανέλας της ομάδας. Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ μεγάλη επιτυχία και μια συνεργασία που έρχεται να ταράξει τα νερά και να δώσει στο Φίλιππο την ώθηση και σιγουριά που χρειάζεται για να πορευθεί βάσει σχεδιασμού προς το στόχο, που δεν είναι άλλος σε πρώτη φάση από την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Χρυσός, ο Μεγάλος και οι υπόλοιποι χορηγοί του ανδρικού τμήματος μπάσκετ θα παρουσιασθούν με κάθε επισημότητα στην παρουσίαση του τμήματος που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 14 Οκτωβρίου. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Κος Τραπεζανλίδης Γεώργιος δήλωσε στο filipposbc.gr : “Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της Τράπεζας Αττικής για τη συνεργασία αυτή. Είναι περιττό νομίζω να αναφερθώ στο μέγεθος και τη δυναμική του τραπεζικού αυτού ομίλου, καθώς είναι γνωστά σε Πανελλήνιο επίπεδο. Μετά τους χορηγούς από την τοπική κοινωνία και τη ΗΥΑΤΤ, εξασφαλίσαμε μια ακόμα μεγαλύτερη χορηγική συνεργασία και αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.

Δουλέψαμε πάρα πολύ το καλοκαίρι για να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο κορυφαίων συνεργατών που θα μας θωρακίσουν σε όλα τα επίπεδα και νομίζω ότι βαδίζουμε σε πολύ καλό δρόμο. Προφανώς οι άνθρωποι της τράπεζας εκτίμησαν τη σοβαρότητα και την προσπάθειά μας και αποφάσισαν να βρίσκονται δίπλα μας, κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους.

Πιστεύω ότι όλοι θα κερδίσουμε από αυτή τη συνεργασία και θα πορευθούμε χέρι χέρι για πολλά χρόνια για να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Το είπα προχθές και θα το επαναλάβω και σήμερα. Καλούμε όλους τους ανθρώπους της Βέροιας, του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα να τιμήσουν τους χορηγούς μας, να τους αγκαλιάσουν και να τους στηρίξουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε στο πλευρό μας και η συμβολή τους στην υγεία και σταθερότητα της προσπάθειάς μας είναι καθοριστική”».