Δαμαλής: «Τίποτα δεν σου χαρίζεται»

Η νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του πρωτοπόρου Πανελευσινιακού αποτέλεσε μία τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για την ομάδα του Δημήτρη Γαλάνη. Ο Πιερικός/Αρχέλαος δεν έχασε κι άλλο έδαφος και συνεχίζει με άλλον αέρα τη μάχη της παραμονής στην Α2. Το Σάββατο ακολουθεί βέβαια ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Κατερίνης, στις Σέρρες…

«Είναι ευλογία και τύχη να παίζουμε μετά την Ελευσίνα με μια τόσο καλή ομάδα, όπως οι Ίκαροι, όπου μια τετράδα αθλητών της είχε πολυετή και ουσιαστική παρουσία στην Α1. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι» δήλωσε ο Δημήτρης Γαλάνης για τον αγώνα με τους Ικαρους.

Ο Γιάννης Δαμαλής πρόσθεσε από την πλευρά του: «Οι Ίκαροι Σερρών είναι μία ομάδα που παίζει το ίδιο για 40 λεπτά, έχει έμπειρους παίκτες και είναι ομάδα που ειδικά στην έδρα της δύσκολα την κερδίζεις. Ωστόσο έχουμε δείξει τώρα τελευταία ότι και εκτός έδρας δυσκολεύουμε όλες τις ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για όλο το παιχνίδι και βασισμένοι στην άμυνά μας και σε όσα πει ο κόουτς να πάμε να παλέψουμε. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να το δείχνει σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος. Τίποτα δε σου χαρίζεται».