Δανιήλ: «Διαφορετικό ματς από τον πρώτο γύρο»

Μπροστά κοιτούν στον Απόλλωνα καθώς έχουν η αποστολή τους το Σάββατο (7/4) στις Σέρρες απέναντι στους Ικάρους μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Στόχος είναι φυσικά το «διπλό» που θα φέρει τους «μελανόλευκους» ακόμα πιο κοντά στην άνοδο.
Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα,  ενώ αύριο προπόνηση θα είναι και ο Θανάσης Ζαφείρης καθώς πήρε άδεια από τη σχολή Πυροσβεστικής .

Στον Απόλλωνα αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα την σαββατιάτικη αναμέτρηση, όπως άλλωστε αναφέρει καις στις δηλώσεις του ο Σταύρος Δανιήλ: «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, θα είναι ντέρμπι και σίγουρα δεν θα έχει σχέση, θα είναι διαφορετικό από το αντίστοιχο του πρώτου γύρου, που νικήσαμε με μεγάλη διαφορά. Ο Ίκαρος το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι σε καλή κατάσταση με μόνο μια εντός έδρας ήττα από τη Ν. Κηφισιά, έχει έμπειρους παίκτες και κυνηγάει την τρίτη θέση, άρα θα έχει κίνητρο για να πάρει τους δυο βαθμούς.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να ξεπεράσουμε την άσχημη ήττα από την Ελευσίνα στο σπίτι μας, άσχημη όχι τόσο βαθμολογικά αφού είμαστε πολύ κοντά στην Α1 εθνική, όσο σε θέμα πρεστίζ και γοήτρου αλλά και στενοχώριας του κόσμου που βρέθηκε μαζικά και εντυπωσιακά στο γήπεδο.

Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας ότι αυτή η ομάδα του Απόλλωνα έχει ευχαριστήσει ουκ ολίγες φορές φέτος τους πατρινούς φιλάθλους».