Δαρμής: «Πάμε για έναν αγώνα τελικό»

Στη Θήβα θα βρεθεί η ομάδα μας την Κυριακή (09/02) στις 17:00 για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αρη, με τον προπονητή, Τάκη Πανούλια να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής, η Ενωση Ιλίου, αποτελεί παρελθόν καθώς παίκτες και προπονητικό επιτελείο, έχουν δουλέψει καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Για την επικείμενη αναμέτρηση, μίλησε στο επίσημος στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Ηλίας Δαρμής, αναφέροντας.

«Τα πάντα λειτουργούν σε κλήμα οικογένειας… Eτσι και η ήττα αντιμετωπίστηκε από όλους μας, προπονητές και παίκτες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε αρχικά σχετικά με τo αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και συνέχισε σχετικά σχολιάζοντας το παιχνίδι της Κυριακής.

«Η αλήθεια είναι πως δεν αποδώσαμε αυτό που θέλαμε στο γήπεδο την προηγούμενη Κυριακή. Επίσης πάμε για έναν αγώνα τελικό στην Θήβα. Και οι δύο ομάδες έχουμε την ίδια δίψα. Ο Άρης είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα, πράγμα μου φάνηκε και στην εκτός έδρας νίκη μας στον πρώτο γύρο. Η βαθμολογική του θέση τον αδικεί όμως».

Η ομάδας θα επιδιώξει να δείξει το καλό της πρόσωπο ώστε να πάρει τη νίκη, όμως για να γίνει αυτό πρέπει… «Ο Άρης είναι μια ομάδα που δίνει μεγάλη βάση στην επίθεση της και πιστεύω η άμυνα μας θα είναι το κλειδί. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα θεωρώ και θα πάμε στην Θήβα να τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε και σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε ο νεαρός γκαρντ και συνέχισε.

«Εξάλλου έχουμε αποδείξει πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».