Δείπνο ενότητας στον Εθνικό

ethnikosΣτο εντυπωσιακό και ολοκαίνουργιο ELECTRA METROPOLIS, κάτω από την Ακρόπολη, η διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Εθνικού, παρέθεσε χθες το βράδυ δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό team της ομάδας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο.

Σε ένα εξαιρετικό κλίμα, με τον Εσθονό διεθνή Rait Laane να ευχαριστεί τους συμπαίκτες του και την διοίκηση της ομάδας για το ζεστό κλίμα που έχει βρει στην Ελλάδα και να μοιράζει σε όλους σουβενίρ από την πατρίδα του, η βραδιά κύλισε ευχάριστα, με τους σεφ του ξενοδοχείου, να εντυπωσιάζουν με το μενού και την θέα της Ακρόπολης, της Πλάκας, του Λυκαβηττού και του Θησείου, από το roof garden να είναι μοναδική.

Στο δείπνο παρέστησαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, μέλη της διοικούσας επιτροπής και ο πρόεδρος της ομάδας.
Όλοι δεσμεύτηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο πιο ανταγωνιστικό ίσως πρωτάθλημα όλων των εποχών, της Α2 κατηγορίας.

Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση των ξενοδοχείων ELECTRA για την φιλοξενία και να ευχηθεί καλές δουλειές στο νέο εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Αθήνας.