Δεληγιάννης: «Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε»

deligiannisΟ Χρήστος Δεληγιάννης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των Τρικάλων στη σημαντική νίκη επί του ΑΓΟΡ, η οποία φέρνει τη θεσσαλική ομάδα ακόμα πιο κοντά στην παραμονή της στην Α1. Ο σέντερ των Τρικάλων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

Αναλυτικά το κείμενο της συνέντευξης:

Χρήστο, που κρίθηκε το παιχνίδι με το Ρέθυμνο; Θεωρείς ότι δείξατε, ότι θέλετε περισσότερο τη νίκη;

Με την εμφάνιση αυτή, δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη και πόσο είχαμε δουλέψει. Ουσιαστικά κερδίσαμε το ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο, με το πάθος που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα παιδιά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πήραμε μία εύκολη νίκη, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους φιλάθλους, οι οποίοι για μία ακόμη φορά, ήταν απίστευτοι και μας βοήθησαν πάρα πολύ. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας.

Μετά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής, πιστεύεις ότι εξασφαλίσατε ουσιαστικά την παραμονή σας;

Έχουμε δει εφέτος να γίνονται πολλές εκπλήξεις. Δύσκολα θα χάσουμε την παραμονή μας αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Απλά, με αυτή τη νίκη που κάναμε, σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα, είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το διπλό; 

Αυτό το αποτέλεσμα με το Ρέθυμνο, θα μας δώσει ψυχολογικό αβαντάζ. Βέβαια και ο Απόλλων πήρε ένα μεγάλο διπλό. Ξέρουμε πόσο δύσκολη έδρα διαθέτουν, ενώ έχουν δυναμώσει κιόλας με τις προσθήκες. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια στην απόδοσή μας, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Πρόθεσή σου είναι να παραμείνεις στα Τρίκαλα ή υπάρχει το ενδεχόμενο να σε δούμε σε άλλη ομάδα τα καλοκαίρι; 

Μέχρι στιγμής, η χρονιά κυλάει πολύ καλά στα Τρίκαλα για μένα, είμαι ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς αλλά δεν έχω κάτσει ακόμη να σκεφτώ το μέλλον μου. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι να κλείσει επιτυχημένα η χρονιά και μετά βλέπουμε….