Δεληγιώργης: «Πάμε για τη νίκη»

falekas-delhgiwrghsΟ ΟΦΗ πήρε ένα σημαντικό «διπλό» στο Μετς και πλέον το Σάββατο έρχεται αντιμέτωπος με ακόμα μία δύσκολη αντίπαλο, την Καβάλα. Ο Απόλλωνας Δεληγιώργης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, το επερχόμενο ματς, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμά του στους φιλάθλους.

Απόλλωνα, ο ΟΦΗ πήρε μια σημαντική νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα;

«Αυτή η νίκη μας ανέβασε την ψυχολογία γιατί προήλθε μετά από το ματς του Ψυχικού που χάθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ήταν ένας άτυχος για εμάς αγώνας και θέλαμε να κερδίσουμε το Παγκράτι. Με αυτή τη νίκη μπορούμε και “πατάμε” καλύτερα εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, αφενός γιατί έχουμε τους ίδιους στόχους με το Παγκράτι και αφετέρου γιατί την πήραμε παίζοντας εκτός έδρας».

Σίγουρα, έπαιξε ρόλο και το ότι η ομάδα έπαιξε καλά στο Ψυχικό αλλά δεν κέρδισε…

«Όλη την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε αρκετά και ο κόουτς μας παρότρυνε να μην μας πάρει από κάτω η ήττα από το Ψυχικό. Μπήκαμε διαβασμένοι στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε να το πάρουμε».

Μπροστά μας η Καβάλα πλέον…

«Εμείς σε κάθε παιχνίδι, πάμε για τη νίκη. Η Καβάλα είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και θα είναι ένα δύσκολο ματς. Όμως δεν παύει να είναι στην έδρα μας και να θέλουμε να το κερδίσουμε».

Και ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις στον κόσμο;

«Θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Μακάρι και εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο όπως κόντρα στην ΑΕΚ».

Απόλλωνα, πλέον είσαι στην πρώτη σου χρόνια στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ πως αισθάνεσαι;

«Και αγωνιστικά αλλά και σαν ζωή, νιώθω πολύ όμορφα. Είμαι από την Θεσσαλονίκη αλλά το κλίμα εδώ είναι εντελώς διαφορετικά. Αγωνιστικά, οι συνθήκες είναι ιδανικές για έναν παίκτη. Ο κόουτς μας βοηθάει, κάνει σκληρές προπονήσεις. Μέρα με την μέρα εγκλιματίζομαι ολοένα και περισσότερο».