«Δεν έχουμε αποδείξει την χαοτική μας ανωτερότητα;… Μάλλον…»

korwpi-omadikiΠικραμένος δείχνει να είναι ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Κορωπί Δημήτρης Μαλτέζος από την εικόνα του συνόλου της. Η ήττα από τον Εσπερο μάλιστα ήταν το “κερασάκι” στην τούρτα ώστε να τοποθετηθεί χαρακτηριστικά για το ότι συμβαίνει στην ομάδα. εκτός αυτού όμως, δεν άφησε ασχολίαστο και το γεγονός ότι την Κυριακή έρχεται στο προσκήνιο μια νέα… μάχη. Αυτή με τον Παπάγο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τελικά… μετά από την νέα απρόσμενη ήττα της ανδρικής ομάδος μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 με 70-61 από τον Έσπερο των Πατρέων στο κατάμεστο κλειστό της Παναγίτσας το συμπέρασμα δικαίως είναι ένα. Η ομάδα αυτή, η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου, βρίσκεται τόσο τυραννισμένη και παραδομένη ,αδύναμη και ναυαγισμένη,ναυαγισμένη… σε μία ξέρα τόσο κοφτερή, απότομη και βραχώδες , τόσο… τόσο πολύ … που μοιάζει απόμακρο και ονειρώδες, ουτοπικό, το οποιοδήποτε σενάριο διαφυγής και απομάκρυνσης από αυτήν την νοσηρή και αρρωστημένη κατάσταση.

Ακόμη και οι μεγαλύτεροι αθλητές και παίκτες της κατηγορίας, οι πιο ποιοτικοί και συνάμα ακριβοπληρωμένοι, αυτοί… αυτοί οι παίκτες, όσοι έχουν απομείνει τέλος πάντων , αυτοί λοιπόν… μοιάζουν ανήμποροι και κουρασμένοι, συμβιβασμένοι , για να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση. ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ… ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑΥΑΓΟ… Και από την άλλη, οι φίλοι μας. Πολλοί φίλοι , άσπονδοι και μη. Κολλητήρια και προξενητάδες και άλλοι πολλοί, οι γιαλατζί … και ανάμεσα τους ΑΥΤΟΙ… του Παπάγου… έρχονται την Κυριακή…  χαχα , στιχάκι… Ξέρεις, ΠΑΠΑΔΕΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ… ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΛΑΚΑ… Ατρόμητοι…. δυνατοί. Αυτοί … Έρχονται. Γελούσαν και γελούνε με την πορεία μας… Μοιάζουμε γραφικοί μπροστά τους…  Αισθάνονται ότι μπορούν… μπορούν να κάνουν τα ίδια καφριλίκια όπως εκεί…

Έτσι νομίζει ο Υφαντής και ο Γιαννιώδης… ότι θα κάνουν τα ίδια … ο Μίχαλος; … αυτός να δεις …… νομίζει θα έρθει πάλι στον Κονδύλη και θα του πει τα ίδια λόγια …. Όπως τότε…… Γιατί γελούσαν όμως και γελούν; Γιατί νόμιζαν και νομίζουν ότι μπορούν; Μήπως διότι σαν ομάδα μπασκετική δεν έχουμε αποδείξει την χαοτική μας ανωτερότητα;… Μάλλον…  γιατί δεν την έχουμε αποδείξει!!!! ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ; ΜΑΛΛΟΝ. Μήπως επειδή σαν φίλαθλοι και φίλοι της ομάδος δεν έχουμε αποδείξει την ΟΠΑΔΙΚΗ μας ανωτερότητα;… Μάλλον… γιατί δεν την έχουμε αποδείξει!!!!! ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ; ΕΝΤΕΛΩΣ. Εγώ απλά ήθελα να πιω λίγο νερό, μα εσείς διψάτε για τον απέραντο βαθύ ωκεανό!!!!!!!!!!!!!!!!».