Δεν βρίσκουν… μαθητές για τον τελικό του κυπέλλου!!!

Στον “αέρα” βρίσκεται ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας (6/3), καθώς η πρόταση που είχε προκριθεί, να διεξαχθεί δηλαδή το παιχνίδι με την παρουσία μαθητών έως 12 ετών, δεν… τσουλάει! Το υπουργείο Παιδείας και η ΓΓΑ δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο, ώστε να μοιράσουν τα εισιτήρια στα σχολεία, αλλά το κυριότερο να διασφαλίσουν ότι τα “μαγικά χαρτάκια” θα καταλήξουν σε χέρια μαθητών και συνοδών…

Η ΓΓΑ δεν υποχωρεί στην απόφασή της για την παρουσία των παιδιών στο γήπεδο. Σε περίπτωση που δεν  καταφέρει να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοι το ενδεχόνενο να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου είναι ορατός. 

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει όλους τους εμπλεκόμενους να καθίσουν και πάλι στο ίδιο τραπέζι για να διαπραγματευθούν εκ νέου το τι μέλλει γενέσθαι, προκειμένου να βρεθεί λύση. Το σενάριο να διεξαχθεί με παιδιά απ’ τις ακαδημίες των ομάδων, αλλά και μελών του συνδέσμου φίλων της εθνικής ομάδας “Πελαργοί”, ενδέχεται να πέσει και πάλι στο τραπέζι, αλλά ουδείς είναι σίγουρος ότι θ’ αποτελέσει εφαλτήριο συζητήσεων.

Η ομοσπονδία, πάντως, προγραμμάτισε για την Παρασκευή 4/3 συνέντευξη Τύπου των προπονητών, συνεργατών και αρχηγών των δύο ομάδων σε κεντρικό ξενοδοχείο. Δείχνει κατ’ αυτόν τον τρόπο πως είναι αποφασισμένη να διεξαχθεί ο τελικός υπό όποιες συνθήκες.