Γκαμούρας: «Δεν είχα πρόβλημα πίεσης»

Ο εφιάλτης έλαβε τέλος για τον 26χρονο φόργουορντ του Ερμή Λαγκαδά Νίκο Γκαμούρα, ο οποίος έπειτα από δύο μήνες απουσίας από τους αγώνες της ομάδας λόγω προβλήματος στην μέση, τέθηκε και πάλι στην διάθεση του προπονητή Αντώνη Μπαξεβάνη.

Σε δηλώσεις του στο «www.infobasket.gr» ο Γκαμούρας τόνισε για τον τραυματισμό του: «Πάντα είχα πρόβλημα με την μέση (είχε κάνει εγχείρηση όταν ήταν 18 χρονών) αλλά πρώτη φορά εδώ και οκτώ χρονιά είχα να κάτσω δυο μήνες εκτός». Για την στήριξη που έλαβε από το τεχνικό επιτελείο, την διοίκηση και τους συμπαίκτες του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει γρήγορα στα παρκέ υποστήριξε: «Δεν είχα κανένα παράπονο! Με στήριξαν πάρα πολύ. Σκεφτόντουσαν να γίνω καλά και να μπω στο 100% στους αγώνες. Γιατί συμμετείχα στις προπονήσεις κατά την περίοδο των εορτών αλλά μια έμπαινα, μια έβγαινα».

Τέλος όσον αφορά το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ανέφερε: «Είναι πολύ καλό. Εντάξει είχαμε μια ήττα αλλά κάναμε καλή εμφάνιση και αυτό είναι θετικό. Πρώτη φορά που παίξαμε καλά εκτός έδρας απέναντι σε καλή ομάδα όπως το Λαύριο».