Δεν θα παίξει για τα Χανιά ο Γιώργος Διαμαντόπουλος!

Παρότι βρέθηκε στην Κρήτη, παρουσιάστηκε από τα νεοφώτιστα στη Γ’ εθνική Χανιά, ωστόσο ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Και αυτό διότι όπως γνωστοποίησε οικογενειακοί λόγοι είναι εκείνοι που τον αναγκάζουν να μην βρεθεί στο πλευρό της ομάδας με την οποία συμφώνησε, αλλά να παραμείνει στην Αθήνα. Και όπως προσθέτει θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ, μόνο εάν βρει ομάδα στην Αθήνα…

Η δήλωση του Διαμαντόπουλου στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει: “Για λόγους οικογενειακούς κ μόνο δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι στην ομάδα των Χανίων. Θα ηθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που είναι εξαιρετικά παιδιά καθώς και τον προπονητή μου και τον Γιαννη Σκαραντωνάκη που ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέρα. Εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα θα συνεχίσω το μπάσκετ αν βρεθεί ομάδα στην Αθήνα”.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει, όπως είναι κατανοητό και τα πλάνα των νεοφώτιστων στη Γ’ εθνική, με τους ιθύνοντες τα Χανιά και το προπονητικό επιτελείο να αναζητούν πλέον τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που δημιουργείται μετά την αποχώρηση του Διαμαντόπουλου.

Από την πλευρά του ο ΑΟΚ Χανιά με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε την πρόθεση να αναζητήσει άλλον παίκτη ανάλογης εμπειρίας ενόψει της νέας σεζόν.

“Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει φέτος, την προσπάθεια της ομάδας μας,στη Γ’ Εθνική μπάσκετ. Προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον σπουδαίο αυτό παίκτη να βρίσκεται στην Αθήνα και να μην είναι εφικτό να είναι στα Χανιά, ώστε να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα μας.

Παρά το γεγονός, ότι η εξέλιξη αυτή μας λυπεί, διότι στηρίξαμε πολλά στον Γιώργο Διαμαντόπουλο ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τού ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, τόσο για τη συνέχεια της καριέρας του, όσο και για τη ζωή του ευρύτερα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΑΟΚ Χανιά είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις, ώστε το ρόστερ του να ενισχυθεί με άλλον αθλητή υψηλής ποιότητας και αξίας για τα δεδομένα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί φέτος”.