Δεν ξέχασαν στη Νικόπολη Πρέβεζας τον συμπαίκτη τους που “έφυγε” νωρίς…

Ο Στάθης Παρούσης “έφυγε” πριν από 11 μήνες παίζοντας μπάσκετ, αφήνοντας φίλους και συμπαίκτες στη Νικόπολη Πρέβεζας μόνους στην προσπάθεια της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα. Η Νικόπολη Πρέβεζας πανηγύρισε την άνοδό της στη Γ΄ εθνική, δίχως ωστόσο να ξεχάσουν άπαντες το φίλο τους.

nikopoli-prevezas_foros-timisΣτη διάρκεια της λήξης λοιπόν των ακαδημιών της Νικόπολης στο ΔΑΚ Πρέβεζας, οι παίκτες της αντρικής ομάδας, μετά τη βράβευσή τους, κατευθύνθηκαν στην αφίσα του “μεγάλου απόντα” σε όλη την προσπάθειά τους, του Στάθη Παρούση, δείχνοντας ότι δεν τον ξεχνάνε αν και έχουν περάσει ήδη 11 μήνες από τον πρόωρο θάνατο του που βύθισε σε πένθος την πόλη της Πρέβεζας και τον χώρο του μπάσκετ.

Ο αρχηγός της ομάδας των αντρών Μιχάλης Παπαμιχαήλ άφησε το κύπελλο και το μετάλλιο του κάτω από την αφίσα που απεικονίζει τον φίλο και συμπαίχτη τους που έφυγε πολύ νωρίς. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα οι παίκτες είχαν αφιερώσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ εθνική κι κίνησή τους στο πλαίσιο της λήξης των ακαδημιών καταχειροκροτήθηκε από όλους στο κατάμεστο ΔΑΚ.

Πληροφορίες και πηγή φωτογραφίας: www.prevezatoday.gr